Головна » Постанова КМУ «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, пос¬тачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про на¬дання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідвед

Постанова КМУ «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, пос¬тачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про на¬дання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідвед

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Словаччина недоотримує газ від "Газпрома"

27.09.2014
Словаччина недоотримує газ від Словаччина усе іще недоотримує російський газ - про це заявив офіційний представник компанії Slovensky plynarensky priemysel Петер Беднар, повідомляє РИА Новости.

докладніше

Приватний капітал – розвиток чи занепад ЖКГ?

06.08.2012
Приватний капітал – розвиток чи  занепад ЖКГ? Як свідчить статистика Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, в Україні 39 об'єктів житлово-комунального господарства були передані в оренду приватним компаніям, на умовах концесії або за договорами про спільну діяльність (березень 2012 рік). Для підприємств водопостачання більш характерні концесійні договори – 14 об'єктів, а в оренді всього 4. У підприємствах теплової енергетики частіші орендні договори – 11 об'єктів, а концесійних договорів – 2.

докладніше

Звіт директора комунального підприємства Запоріжжя про надані послуги за період святукувань

10.01.2012
Звіт директора комунального підприємства Запоріжжя про надані послуги за період святукувань За святковий тиждень було підготовлено й надано більше 1740 куб. метрів питної води споживачам Запоріжжя, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів області. Перша та друга центральні очисні споруди обробили понад 1015 куб. метрів стоків, що надійшли з Лівого і Правого берегів Запоріжжя.

докладніше

Минрегион формирует персональный состав Нацсовета по вопросам ОСМД

21.03.2012
Минрегион формирует персональный состав Нацсовета по вопросам ОСМД Минрегион Украины начал прием заявлений от представителей местных органов исполнительной власти, местного самоуправления, общественных организаций, объединений совладельцев многоквартирных домов, объединений профсоюзов и работодателей, субъектов хозяйствования для включения в состав Национального совета по вопросам создания и обеспечения функционирования объединений совладельцев многоквартирных домов.

докладніше

Юридична консультація

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше