Головна » Новини та публікації » Звіт директора комунального підприємства Запоріжжя про надані послуги за період святукувань

Звіт директора комунального підприємства Запоріжжя про надані послуги за період святукувань

Період новорічних святкувань у співробітників житлово-комунального господарства міста Запоріжжя провели за ремонтними роботами.

За свідченням  Володимира Бичихіна, директора комунального підприємства «Водоканал», були проведені 73 відновлювальні роботи мереж водопроводу та ліквідовано близько 300 каналізаційних засмічень.

Також комунальниками було встановлено 20 люків на колодязях водопроводу і каналізації.

Лабораторія КП «Водоканал» провела перевірку 126 приладів з обліку води

За святковий тиждень було підготовлено й надано більше 1740 куб. метрів питної води споживачам Запоріжжя, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів області. Перша та друга центральні очисні споруди обробили понад 1015 куб. метрів стоків, що надійшли з Лівого і Правого берегів Запоріжжя.

Публікації та новини схожі

Росія планує унеможливити реверс газу з ЄС до України

09.09.2014
Росія планує унеможливити реверс газу з ЄС до України Росія планує унеможливити здійснення реверсних поставок газу з Європи до України, щоб положення Києва стало ще складніше.

докладніше

Газорозподільні організації тиснуть на рівненські ОСББ

02.07.2012
Газорозподільні організації тиснуть на рівненські ОСББ Попри гучні заяви влади про підтримку та сприяння ОСББ, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків й надалі продовжують потерпати від свавілля монополістів. Про непрості відносини ОСББ з монополістами розповіли голови рівненських ОСББ та керівник житлово-комунальних проектів Рівненської ОПОРИ Зураб Кантарія в ході прес-конференції, що відбулася 20 червня в конференц-залі Рівненського Будинку вчених.

докладніше

Громадянські організації обмінюються досвідом

09.10.2013
Громадянські організації обмінюються досвідом Наприкінці вересня 2013 року в Луцьку відбулися семінари обміну досвідом між НУО Запоріжжя, Дніпропетровська та Луцька.

докладніше

Луцьк: ОСББ діляться досвідом налагодження стосунків з монополістами

02.04.2013
Луцьк: ОСББ діляться досвідом налагодження стосунків з монополістами 29 березня 2013 року у Луцьку відбулась практична прес-конференція, на якій йшлось про успішні практики вирішення складних ситуацій у стосунках ОСББ та обслуговуючих організацій. Захід організувала Громадянська мережа ОПОРА.

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше