Головна » Новини та публікації » Тетяна Бойко в ефірі "Київського Форуму"

Тетяна Бойко в ефірі "Київського Форуму"

Публікації та новини схожі

Успіхи Харкова у реформуванні ЖКГ

26.01.2012
Успіхи Харкова у реформуванні ЖКГ Харкову за багатьма напрямками вдалося досягти того, до чого в інших обласних центрах ще навіть не приступили. Тому було ухвалено рішення про реалізацію пілотного проекту з модернізації житлово-комунального господарства саме в цьому місті.

докладніше

Для чого зростатимуть тарифи

12.05.2014
Для чого зростатимуть тарифи Або Кому потрібен закон, який під соусом «вимоги МФВ» геть заплутав усе в і так заплутаному житлово-комунальному господарстві

докладніше

Анатолій Близнюк: За отримані послуги слід платити

27.01.2012
Анатолій Близнюк: За отримані послуги слід платити Стан платіжних рахунків за газ вкрай незадовільний. Підприємства комунальної теплоенергетики за січень поточного року заплатили за спожитий газ лише 24%. Не в останню чергу до цього призвела деяка затримка населення зі своєчасною оплатою отриманих житлово-комунальних послуг.

докладніше

Потужна роз’яснювальна робота та вирішення конкретних проблем ОСББ – шлях долання острахів щодо об’єднання

15.05.2012
Потужна роз’яснювальна робота та вирішення конкретних проблем ОСББ – шлях долання острахів щодо об’єднання 4 травня 2012 року в ході прес-конференції, що відбулася в інформаційній агенції «Укрінформ», ОПОРА презентуваларезультати соціологічного дослідження щодо причин упередженого ставлення українців до об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ).

докладніше

Юридична консультація

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше