Головна » Новини та публікації » Антон Левицький: Ціна на газ для населення буде зростати не раз

Антон Левицький: Ціна на газ для населення буде зростати не раз

Програма «Обідня перерва».

Гість програми: Антон Левицький, консультант з питань соціального захисту населення, директор департаменту соціальної політики ТОВ "Інститут місцевого розвитку".

Тема програми: «Наслідки підвищення ціни на газ для населення».

Спікер: Володимир Ковтунець, президент Інституту виборчого права, народний депутат попередніх скликань.

Тема: «Які проблеми може вирішити закон про місцевий референдум».

Ведучий - Леонід Дудко.

Публікації та новини схожі

В Оболонском районе Киева оборудованы зоны выгула собак

07.09.2012
В Оболонском районе Киева оборудованы зоны выгула собак Сегодня, 7 сентября, в столичном парке «Оболонь» состоялось открытие «Зоны выгула собак». Такие же зоны будут оборудованы и в парковых зонах ул. Героев Сталинграда, 6-8 и ул. Приречной.

докладніше

Запаси газу в українських сховищах - майже 16 млрд кубометрів

09.09.2014
Запаси газу в українських сховищах - майже 16 млрд кубометрів Із 31 серпня по 6 вересня запаси газу в українських підземних сховищах збільшилися на 1,6% і становлять 15,954 млрд. кубометрів. Про це свідчать дані оператора газотранспортної системи України компанії «Укртрансгаз».

докладніше

"Нафтогаз" повернув "Газпрому" $10,5 млн

26.08.2014
"Нафтогаз України" повернув російській компанії "Газпром" помилковий додатковий платіж - 10,54 млн дол. - отриманий раніше нібито за транзит газу за липень 2014 року, повідомила прес-служба "Нафтогазу".

докладніше

О начислении платы за отопление мест общего пользования

18.03.2013
О начислении платы за отопление мест общего пользования Согласно пункту 28 Правил предоставления услуг по централизованному отоплению, снабжению холодной и горячей воды и водоотводу, утвержденных постановлением Кабинета Министров Украины от ...

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше