Головна » Новини та публікації » Запорізька АЕС достроково підключила до мережі 6-й енергоблок

Запорізька АЕС достроково підключила до мережі 6-й енергоблок

Запорізька АЕС, що є найбільшим енергетичним об'єктом у Європі, 27 серпня після 64 діб ремонту підключила до мережі енергоблок №6. «Енергоатом» повідомляє, що блок підключено достроково, тоді як планове завершення ремонтних робіт – 7 вересня 2014 року.

Проте генеральний директор Запорізької АЕС В’ячеслав Тищенко підкреслює, що ремонт пройшов не лише швидко, але і якісно: «Ремонт на шостому енергоблоці проходив в умовах чіткого дотримання високого рівня безпеки і надійності роботи устаткування, правив і норм безпеки. Персонал, який брав участь у проведенні планового ремонту, виконав свої завдання якісно і професійно, що дало можливість вивести блок з ремонту раніше запланованого терміну», - зазначив він.

Таким чином, на даний момент на Запорізькій АЕС у роботі перебувають усі 6 енергоблоків. Сумарна потужність генераторів становить 5200 МВт. Наразі внесок Запорізької АЕС в енергетику України становить 22%.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Проти завищення тарифів на опалення

12.12.2012
Проти завищення тарифів на опалення Громадські організації виявили факт завищення тарифів на опалення, який щороку забирає у громадян сотні мільйонів гривень. Виявляється, тарифи на опалення розраховуються з застосуванням середніх температур сторічної давнини, коли зими були холоднішими. Крім того, комунальники використовують застарілі норми споживання тепла, які значно вищі за сучасні, а це додаткові мільйони з кишень громадян.

докладніше

В Оболонском районе Киева оборудованы зоны выгула собак

07.09.2012
В Оболонском районе Киева оборудованы зоны выгула собак Сегодня, 7 сентября, в столичном парке «Оболонь» состоялось открытие «Зоны выгула собак». Такие же зоны будут оборудованы и в парковых зонах ул. Героев Сталинграда, 6-8 и ул. Приречной.

докладніше

Новий закон — нові перспективи ОСББ

10.04.2012
Новий закон — нові перспективи ОСББ З осені 2010 року громада ОСББ з різних куточків України вимагала від влади вирішити проблеми, які «сніговим клубком» накопичувалися у тих, хто взяв відповідальність за утримання власного житла. На виконання доручення Президента Уряд підготував законопроект № 8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ».

докладніше

Минрегион: Преодолением сложных погодных условий займутся ЖКХ

13.12.2012
Минрегион: Преодолением сложных погодных условий займутся ЖКХ Министерство регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Украины сообщило, что по оперативной информации, поступившей от Украинского Гидрометеорологического центра МЧС, 11-12 декабря на большей части территории Украины ожидаются сложные погодные условия, было объявлено штормовое предупреждение. Коммунальные хозяйства государства испытали снег (на юге, в центральных и восточных областях с дождем), местами сильные осадки (в северных, большинстве центральных областей сильный мокрый снег), налипание мокрого снега, метели и гололед. Осложнения дорожной обстановки негативно отражается на удобстве передвижения по улицам, движение на проезжей части и тротуарах стало более опасным.

докладніше

Юридична консультація

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше