Головна » Новини та публікації » Європа заморозила "енергодіалог" із Росією?

Європа заморозила "енергодіалог" із Росією?

Діяльність робочих груп у рамках "Енергодіалогу Росія-ЄС" заморожена, повідомило ІА "ИТАР-ТАСС" джерело, знайоме з ситуацією. За словами джерела, до складу проекту "Енергодіалог Росія-ЄС" входять шість тематичних груп - з енергетичних ринків і стратегій, моніторингу виконання "Дорожньої карти" енергетичного співробітництва до 2050 року, з електроенергетики, з атомної енергетики, енергоефективності та інновацій, а також Консультативна рада щодо газу.

"У рамках Енергодіалогу в цьому році не проведено жодного засідання. Більше того, не розпочала роботу тематична група з моніторингу "Дорожньої карти" співробітництва до 2050 року. Хоча у свій час голова Єврокомісії Жозе Мануел Баррозу зазначав створення такої групи як досягнення нашої співпраці в енергетиці", - повідомляє джерело ІА "ИТАР-ТАСС".

Раніше планувалося, що з боку Росії роботу тематичної групи з моніторингу "дорожньої карти" співробітництва в рамках проекту очолить віце-президент "Транснефти" Михайло Барков. Але Єврокомісія не направила пропозиції про кандидатуру співголови, уточнило джерело. Більше того, зазначив він, робота Консультативної ради щодо газу "фактично заморожена". Заплановане на 10 червня засідання ради було перенесено на невизначений термін. У Міненерго РФ поки не прокоментували ситуацію.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Мінрегіон: Україні необхідна раціональна система подачі води і водовідведення

09.08.2012
Мінрегіон: Україні необхідна раціональна система подачі води і водовідведення Уряд визначив основні принципи модернізації систем водопостачання Україні. Сьогодні Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк під час зустрічі з пресою в столичному Водно-інформаційному центрі представив програму дій на найближчу перспективу.

докладніше

Пропозиції Нацради з питань ОСББ щодо держпрограми погашення кредитів на енергомодернізацію

13.07.2014
Пропозиції Нацради з питань ОСББ щодо  держпрограми погашення кредитів на енергомодернізацію Національна рада з питань створення та забезпечення функціонування об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) звернулась до уряду з проханням сприяти ухваленню законів, необхідних для проведення реформ у житлово-комунальному господарстві України.

докладніше

В Виннице упростят процедуру получения согласовательных документов

07.05.2013
В Виннице упростят процедуру получения согласовательных документов В мэрии Винницы дали обещание упростить процедуру получения согласовательных документов от Винницаоблэнерго и Винницаводоканал, необходимых жителям при создании ОСМД.

докладніше

Анатолий Близнюк вручит награды городам лучшего благоустройства

07.11.2012
Анатолий Близнюк вручит награды городам лучшего благоустройства В 13:00 7-го ноября в Международном выставочном центре (Броварской проспект, 15) в рамках VIII Международного конгресса «Институциональные и технические аспекты реформирования жилищно-коммунального хозяйства - 2012», Министр регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Украины Анатолий Близнюк вручит награды победителям ежегодного всеукраинского конкурса «Населенный пункт наилучшего благоустройства и поддержки общественного порядка» за 2011 год.

докладніше

Юридична консультація

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше