Головна » Новини та публікації » Відповідальність по-харківськи: ремонт під'їздів - за власний кошт

Відповідальність по-харківськи: ремонт під'їздів - за власний кошт

Мешканці Харкова допомагають комунальникам з підготовкою своїх будинків до опалювального сезону. Харків’яни за свій рахунок вставляють скло у вікна, ремонтують двері тощо. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

Посильну допомогу надали комунальникам мешканці у будинках на вул. Мар'їнської, 11, вул. Танкопія, 14, вул. Героїв Праці, 20/321, пр. Академіка Проскури, 9г, пр. Академіка Курчатова, 27, вул. Стартової, 5, ін. Тракторобудівників, 77 та ін..

«Це велика допомога для міста і, насамперед, економія коштів, оскільки в цьому році у нас обмежене бюджетне фінансування. В ситуації, яка склалася в країні з енергоресурсами, потрібно добре підготуватися до холодів. Адже якщо будинок повністю утеплений, то можна домогтися прийнятних температурних умов. А ми, в свою чергу, робимо все можливе для підтримки в нормальному стані інженерного обладнання та забезпечення безперебійного опалення», - зазначив начальник сектору внутрішньобудинкових мереж управління контролю КП «Жилкомсервіс» Олексій Воронін.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Луганськ: Громадськість та ОСББ вимагають від обласної влади захистити мешканців будинків від «Луганськвода»

29.03.2013
Луганськ: Громадськість та ОСББ вимагають від обласної влади захистити мешканців будинків від «Луганськвода» 26 березня 2013 року у місті Луганськ за підтримки Громадянської мережі ОПОРА відбулась прес-конференція, під час якої представники ОСББ та громадських організацій закликали обласну владу розібратися з фактами порушення прав мешканців в житлових будинках з ОСББ з боку монополіста – підприємства «Луганськвода».

докладніше

Обговорення енергоощадних заходів у Стрию на 2014рік.

18.04.2014
Обговорення енергоощадних заходів у Стрию на 2014рік.

докладніше

В областях скоротять споживання газу на 30%

18.08.2014
В областях скоротять споживання газу на 30% Як повідомляє прес-служба Мінрегіону областями були представлені плани заходів щодо зменшення споживання природного газу на 30%.

докладніше

Уряд створив Національну раду з питань діяльності ОСББ

15.03.2012
Уряд створив Національну раду з питань діяльності ОСББ 14 березня Уряд створив Національну раду з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, як тимчасовий консультативно-дорадчий орган Кабінету Міністрів України.

докладніше

Юридична консультація

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше