Головна » Новини та публікації » Українські підприємства активно віддають борги "Нафтогазу"

Українські підприємства активно віддають борги "Нафтогазу"

Заборгованість підприємств-боржників перед НАК «Нафтогаз України» зменшилась на 97 млн грн. Наразі сума несплати складає 19,7 млрд грн. Як повідомляє видання «Україна Комунальна», про це заявила прес-служба НАК «Нафтогаз України».

«Станом на 26 серпня сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ та прямих промислових споживачів перед НАК «Нафтогаз України» склала 19,708 мільярдів гривень. В порівнянні з минулим тижнем загальна заборгованість зменшилась на 97 мільйонів гривень, що складає 0,5% від суми всього боргу», – повідомили в прес-службі.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Влада Кривого Рогу підтримує ОСББ

07.03.2012
Влада Кривого Рогу підтримує ОСББ 06 березня у виконкомі Криворізької міської ради відбулася прес-конференція заступника міського голови Григорія Вербицького. Зокрема під час конференції розглядалося питання щодо виконання у Кривому Розі Загальнодержавної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки.

докладніше

Запорізька АЕС достроково підключила до мережі 6-й енергоблок

27.08.2014
Запорізька АЕС достроково підключила до мережі 6-й енергоблок Запорізька АЕС, що є найбільшим енергетичним об'єктом у Європі, 27 серпня після 64 діб ремонту підключила до мережі енергоблок №6. «Енергоатом» повідомляє, що блок підключено достроково, тоді як планове завершення ремонтних робіт – 7 вересня 2014 року.

докладніше

Мінрегіон: Щодо співпраці комунальних підприємств з ОСББ

08.10.2012
Мінрегіон: Щодо співпраці комунальних підприємств з ОСББ Спільний лист Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України з Національною комісією, що здійснює регулювання у сфері комунальних послуг.

докладніше

Оприлюднені тарифи на водопостачання, водовідведення та опалення

13.12.2011
Оприлюднені тарифи на водопостачання, водовідведення та опалення Більшості з нас знайома і навіть є надзвичайно хвилюючою тема оплати комунальних послуг. Навіть не скільки оплати, скільки незадоволення виконанням тих послуг, за які мусимо сплачувати. А саме – послуги тепло- та водопостачання. Щороку чуємо одні й ті ж пояснення міської влади та начальників комунальних підприємств про борги, проблеми з переобладнанням систем та значні труднощі у реформуванні комунальної галузі.

докладніше

Юридична консультація

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше