Головна » Новини та публікації » У Харкові тарифи на тепло зростуть на 54% для юросіб

У Харкові тарифи на тепло зростуть на 54% для юросіб

Конкретної дати, коли вступить в силу тариф, він поки не озвучив, але уточнив, що це відбудеться в найближчі дні. Після рішення, яке прийняла в НКРЕ, 1 Гкал буде обходитися платникам у 899,94 грн. (в минулому опалювальному сезоні -бл. 600 грн). «У нас є два види платників за послуги теплопостачання: юридичні та фізичні особи. Для юридичних осіб, тобто організацій, тарифи не змінювалися з 2009 року, і тому виникла необхідність підняти тариф», - заявив директор КП.

Як довідалось ІА «Україна Комунальна» у прес-службі Харківської міськради, згідно з постановою Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг України №140 від 30.09.2011 року, комунальному підприємству «Харківські теплові мережі» установлено нові тарифи на теплову енергію.

Нові тарифи на послуги теплопостачання набули чинності з 1 жовтня. Так, тариф на теплову енергію для бюджетних установ складе 749,95 грн за 1 Гкал без ПДВ, для інших юридичних осіб – 749,95 грн за 1 Гкал без ПДВ.

Публікації та новини схожі

Тарифы на услуги по содержанию домов и придомовой территории по состоянию на 01.01.2013 года

16.01.2013
Тарифы на услуги по содержанию домов и придомовой территории по состоянию на 01.01.2013 года На выполнение мероприятий по обеспечению выполнения заданий Общегосударственной программы реформирования и развития жилищно-коммунального хозяйства на 2009-2014 годы и с целью мониторинга состояния реформирования и развития жилищно-коммунального хозяйства введена отраслевая отчетность о финансово-экономических показателей деятельности предприятий жилищно-коммунального хозяйства.

докладніше

Про захист прав інвесторів житлового будівництва

13.04.2012
Про захист прав інвесторів житлового будівництва Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розроблено проект Закону України про посилення захисту прав інвесторів під час інвестування (фінансування) будівництва житла, яке планується здійснювати, у тому числі, шляхом.

докладніше

Ресурсний центр для ОСББ: Рубіжне

09.02.2012
Ресурсний центр для ОСББ: Рубіжне ОСББ сприяє розвитку приватної ініціативи, розробці та реалізації програм місцевого розвитку, захисту прав ОСББ.

докладніше

Львівські ОСББ ведуть перемовини з постачальниками комунальних послуг

21.09.2012
Львівські ОСББ ведуть перемовини з постачальниками комунальних послуг Поспілкуватися львівським ОСББ з компаніями-монополістами – постачальниками комунальних послуг – вдалося в ході круглого столу, що відбувся 7 вересня 2012 р. у приміщені малої сесійної зали Львівської міської ради. Захід організувала Спілка власників житла України за партнерської підтримки Громадянської мережі ОПОРА та за сприяння Національного демократичного інституту, в рамках проекту «Створення сприятливих умов діяльності ОСББ».

докладніше

Юридична консультація

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше