Головна » Новини та публікації » У Луганську відновлюється електропостачання

У Луганську відновлюється електропостачання

За інформацією міської ради Луганська, сьогодні енергетики працюють над підключенням південного напрямку міста. Наразі світло з'явилося в будинках в кв. Ленінського комсомолу, Героїв Сталінграда, Зарічний, Мирний, Ольховський.

При цьому наголошується, що житловий фонд кв. Степовий переключений на лінію «Луганськ – Розкішне», де зараз ведуться ремонтні роботи. Коли вони завершаться, у ці будинки буде подано електроенергію.

Також іде відновлення ліній і підключення Малої Вергунки, готується майданчик для підключення нових трансформаторів на ТП в Олександрівську, яке було повністю зруйновано під час обстрілу. Як тільки місто їх отримає, з'явиться можливість подати світло в Тепличне, Олександрівськ і селище Ювілейне.

Разом із тим, у міськраді попереджають, що у зв'язку з численними пошкодженнями на лініях можливе аварійне відключення об'єктів, і водночас просять не хвилюватися – такі ситуації контролюються і ведуться роботи з їх ліквідації.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Как получить от государства деньги на ремонт многоэтажки?

21.11.2011
Как получить от государства деньги на ремонт многоэтажки? Как получить от государства деньги на ремонт многоэтажки? Домам, где жильцы объединились в ОСМД, правительство обещает помочь материально. Правда, сами представители объединений совладельцев многоэтажных домов в обещания Кабмина не слишком верят.

докладніше

Ціни на європейському ринку газу пішли вгору: можливі перебої з доставками?

20.08.2014
Ціни на європейському ринку газу пішли вгору: можливі перебої з доставками? Ціни на природний газ на європейському ринку після різкого падіння – найбільшого за останній 5 років – почали знову зростати.

докладніше

Ціна газу в 2015 має бути нижчою, ніж $400 - Мінекономрозвитку

29.08.2014
Ціна газу в 2015 має бути нижчою, ніж $400 - Мінекономрозвитку Міністерство економічного розвитку і торгівлі України очікує, що ціна газу, імпортованого в Україну з різних джерел в 2015 році, буде нижчою за 400 доларів за тисячу кубометрів.

докладніше

Разработка муниципального энергетического плана

05.03.2012
Разработка муниципального энергетического плана Направления сотрудничества города и проекта «Реформа городского теплоснабжения в Украине».

докладніше

Юридична консультація

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше