Головна » Новини та публікації » Терористи залишили 15 000 жителів Луганщини без газу

Терористи залишили 15 000 жителів Луганщини без газу

Бойовики пошкодили магістральний газопровід в Станично-Луганському районі на сході Луганщини, у результаті чого без газопостачання залишилося близько 15 тисяч осіб. Про це повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко сьогодні під час брифінгу в Києві.

«У результаті бойових дій терористів в Станично-Луганському районі пошкоджено магістральний газопровід, який забезпечував подачу природного газу з Ольгинського родовища в населені пункти області. У результаті без газопостачання залишилося близько 15 тисяч жителів регіону», - зазначив він.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Росія планує унеможливити реверс газу з ЄС до України

09.09.2014
Росія планує унеможливити реверс газу з ЄС до України Росія планує унеможливити здійснення реверсних поставок газу з Європи до України, щоб положення Києва стало ще складніше.

докладніше

Анатолій Близнюк: Хочу подякувати кожному комунальнику за самовіддану роботу

01.02.2012
Анатолій Близнюк: Хочу подякувати кожному комунальнику за самовіддану роботу Працівники комунального господарства роблять усе від них залежне, щоб в умовах екстримально низьких температур життєдіяльність населених пунктів продовжувалася без ускладнень, сказав Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк на брифінгу присвяченому забезпеченню безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення, що відбувся в Кабінеті Міністрів України у середу, 1 лютого.

докладніше

Газорозподільні організації тиснуть на рівненські ОСББ

02.07.2012
Газорозподільні організації тиснуть на рівненські ОСББ Попри гучні заяви влади про підтримку та сприяння ОСББ, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків й надалі продовжують потерпати від свавілля монополістів. Про непрості відносини ОСББ з монополістами розповіли голови рівненських ОСББ та керівник житлово-комунальних проектів Рівненської ОПОРИ Зураб Кантарія в ході прес-конференції, що відбулася 20 червня в конференц-залі Рівненського Будинку вчених.

докладніше

Мінрегіон визначає чотири ключових завдання у галузі будівництва на 2012 рік

20.12.2011
Мінрегіон визначає чотири ключових завдання у галузі будівництва на 2012 рік Суттєве поліпшення інвестиційного клімату в регіонах є метою чотирьох ключових завдань Мінрегіону у галузі будівництва, вважає Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк. Про це він сказав під час брифінгу у прес-центрі Уряду в середу, 14 грудня.

докладніше

Юридична консультація

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше