Головна » Новини та публікації » Тарифы на услуги по содержанию домов и придомовой территории по состоянию на 01.01.2013 года

Тарифы на услуги по содержанию домов и придомовой территории по состоянию на 01.01.2013 года

На выполнение мероприятий по обеспечению выполнения заданий Общегосударственной программы реформирования и развития жилищно-коммунального хозяйства на 2009-2014 годы и с целью мониторинга состояния реформирования и развития жилищно-коммунального хозяйства введена отраслевая отчетность о финансово-экономических показателей деятельности предприятий жилищно-коммунального хозяйства.

Тарифы на услуги по содержанию домов и придомовой территории по состоянию на 01.01.2013 года

Публікації та новини схожі

Мінрегіон: Конкурс на кращі будинки і споруди 2011 року

09.08.2012
Мінрегіон: Конкурс на кращі будинки і споруди 2011 року Напередодні Дня будівельника Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України підбило підсумки Конкурсу на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію протягом 2011 року. Під час щорічного заходу експерти – архітектори, будівельники, обирають проекти-переможці у 9 номінаціях: житлові, промислові будівлі, культові та інженерні споруди. Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк під час брифінгу в Кабінеті Міністрів України у середу, 8 серпня.

докладніше

Успіхи Харкова у реформуванні ЖКГ

26.01.2012
Успіхи Харкова у реформуванні ЖКГ Харкову за багатьма напрямками вдалося досягти того, до чого в інших обласних центрах ще навіть не приступили. Тому було ухвалено рішення про реалізацію пілотного проекту з модернізації житлово-комунального господарства саме в цьому місті.

докладніше

Минрегион: Пресс-конференция Министра регионального развития, строительства и ЖКХ Геннадия Темника

09.04.2013
Минрегион: Пресс-конференция Министра регионального развития, строительства и ЖКХ Геннадия Темника 10 апреля в 15 часов в информационном агентстве «Укринформ» (ул. Б.Хмельницкого, 8/16) состоится пресс-конференция Министра регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Геннадия Темника.

докладніше

Загальний огляд проектів Законів та Постанов у житлово-комунальній політиці

03.04.2013
Загальний огляд проектів Законів та Постанов у житлово-комунальній політиці Найбільше народних обранців у сфері житлово-комунальної політики цікавить «містобудування», за час роботи парламенту VII скликання внесено 25 проектів Законів та Постанов з загальної кількості - 73 (один проект Постанови про відповідальність Кабінету Міністрів України внесений опозиційними фракціями).

докладніше

Юридична консультація

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше