Головна » Новини та публікації » Тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій по базових підприємствах станом на 1 травня 2012 року

Тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій по базових підприємствах станом на 1 травня 2012 року

На виконання Заходів щодо забезпечення виконання завдань Загальнодержавної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки та з метою моніторингу стану реформування і розвитку житлово-комунального господарства запроваджено галузеву звітність про тарифну політику підприємств житлово-комунального господарства.

Тарифи на утримання будинків станом на 1 травня 2012 року.

Публікації та новини схожі

Анатолій Близнюк: За отримані послуги слід платити

27.01.2012
Анатолій Близнюк: За отримані послуги слід платити Стан платіжних рахунків за газ вкрай незадовільний. Підприємства комунальної теплоенергетики за січень поточного року заплатили за спожитий газ лише 24%. Не в останню чергу до цього призвела деяка затримка населення зі своєчасною оплатою отриманих житлово-комунальних послуг.

докладніше

За 10 років було оформлено лише 994 прибудинкових територій (дослідження)

05.06.2013
За 10 років було оформлено лише 994 прибудинкових територій (дослідження) Жодне місто чи містечко в Україні не уникнуло сутичок за прибудинкову територію. Постійно відбуваються конфлікти, в результаті яких забудовники намагаються побудувати багатоповерхівку, а мешканці сусідніх будинків скаржаться на порушення власних прав, а інколи – і загрозу руйнування свого житла. Причиною таких сутичок є нерозуміння, кому належать ця прибудинкова територія – хто має право нею розпоряджатися і користуватися.

докладніше

Анатолій Близнюк: Нам потрібні ефективні менеджери

19.09.2012
Анатолій Близнюк: Нам потрібні ефективні менеджери На нараді Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк із директорами підвідомчих організацій обговорили проблему пошуку шляхів виходу із організаційної та фінансової кризи. По окремим напрямкам фінансово-економічної діяльності міністру звітували керівники деяких науково-дослідних, проектних та вишукувальних інститутів, державних підприємств.

докладніше

У Житомирі утеплять будівлі бюджетної сфери

27.09.2014
У Житомирі утеплять будівлі бюджетної сфери В Житомирі у 19 будівлях бюджетної сфери проведуть заходи з підвищення енергоефективності. Зокрема, як повідомляє Мінрегіон, у місцевих школах, дитячих садочках та будівлях центральної міської лікарні планується встановити індивідуальні теплові пункти, утеплити дахи та фасади, а також замінити старі вікна на нові.

докладніше

Юридична консультація

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше