Головна » Новини та публікації » Стратегія модернізації будинків та систем теплопостачання України

Стратегія модернізації будинків та систем теплопостачання України

Публікації та новини схожі

Газорозподільні організації тиснуть на рівненські ОСББ

02.07.2012
Газорозподільні організації тиснуть на рівненські ОСББ Попри гучні заяви влади про підтримку та сприяння ОСББ, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків й надалі продовжують потерпати від свавілля монополістів. Про непрості відносини ОСББ з монополістами розповіли голови рівненських ОСББ та керівник житлово-комунальних проектів Рівненської ОПОРИ Зураб Кантарія в ході прес-конференції, що відбулася 20 червня в конференц-залі Рівненського Будинку вчених.

докладніше

Житлова реформа: країна відповідальних власників чи найманці житлового рабства?

06.02.2012
Житлова реформа: країна відповідальних власників чи найманці житлового рабства? ОСББ | Condominimums07 лютого 2012Як виконується Загальнодержавна програма реформування і розвитку ЖКГ? Хто і чому саботує виконання Доручення Президента України від 13.10.2010 № 1-1/2427 у частині удосконалення нормативно-правової бази щодо створення і функціонування об'єднань співвласників багатоквартирних будинків? Чи буде втілено у дійсність Доручення Протоколу №92 Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2011 року?

докладніше

Спроби реформування житлово-комунальної сфери

03.04.2013
Спроби реформування житлово-комунальної сфери Cпроби реформувати відносини на ринку житлової галузі, задекларовані у Законі України «Про Загальнодержавну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки» від 11 червня 2009 року, а також у Програмі економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» (і Національними планами дій щодо її впровадження на кожен рік.

докладніше

Тигипко обещает — тарифы на ЖКУ до выборов расти не будут

20.03.2012
Тигипко обещает — тарифы на ЖКУ до выборов расти не будут Согласно заявлениям государственных деятелей повышения тарифов на жилищно-коммунальные услуги не предвидятся. Так что стоимость услуг ЖКХ для населения будет повышаться в следующем году и поэтапно.

докладніше

Юридична консультація

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше