Головна » Новини та публікації » ЄС розраховує, що газові суперечки між Україною та Росією будуть вирішені до жовтня

ЄС розраховує, що газові суперечки між Україною та Росією будуть вирішені до жовтня

Рішення газових суперечностей, принаймні – проміжне, між Росією і Україною має бути знайдено до жовтня. Такої позиції дотримується європейська сторона в особі Гюнтера Еттінґера.

Так, 8 вересня в Баку, перед початком переговорів з Міністром енергетики України Юрієм Проданом єврокомісар з енергетики Г. Еттінґер зазначив, що до кінця тижня сторони мають намір призначити дату тристоронньої зустрічі за участю Росії, ЕК та України. «І протягом двох тижнів постараємося обговорити газові питання, щоб знайти проміжне рішення (за ціною - ред.) до жовтня», - зазначив єврокомісар.

Юрій Продан підтримав позицію ЄС підкресливши, що українська сторона налаштована на компроміс. «Наші пропозиції практично завжди були єдині з Єврокомісією, і сподіваюся, що так буде і далі», - сказав глава українського Міненерго.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Конференция USAID по проекту «Реформа городского теплообеспечения в Украине»

07.05.2013
Конференция USAID по проекту «Реформа городского теплообеспечения в Украине» 13 мая 2013 пройдет итоговая конференция по сотрудничеству Проекта Агентства США по международному развитию (USAID) «Реформа городского теплообеспечения в Украине» с 25 городами Украины и Министерством регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства.

докладніше

Ухвалення рішення власників або органу місцевого самоврядування про залучення управителя

02.08.2012
Ухвалення рішення власників або органу місцевого самоврядування про залучення управителя За загальним правилом, право визначати управителя мають співвласники багатоквартирного будинку41. Однак цим правом наділено також балансоутримувача42, а за певних обставин — і органи місцевого самоврядування.

докладніше

Минрегион: Акцепт предложения по результатам процедуры закупки услуг

13.03.2013
Минрегион: Акцепт предложения по результатам процедуры закупки услуг Сообщение об акцепте предложения по результатам применения процедуры закупки у одного участника Услуг в отношении различных объектов (услуги по уборке зданий, содержание административных зданий Минрегиона) Код ДК 016:2010 - 81.10.1.

докладніше

У Херсоні будуть консультувати як правильно управляти ОСББ

19.09.2011
У Херсоні будуть консультувати як правильно управляти ОСББ З 18 по 19 січня фахівці Громадянської мережі ОПОРА та Інституту місцевого розвитку навчали 20 тренерів, які будуть безкоштовно консультувати херсонців про створення та управління ОСББ. Консультанти працюватимуть у Ресурсному центрі для ОСББ, що найближчим часом буде відкрито за сприяння проекту USAID «Реформа міського теплозабезпечення».

докладніше

Юридична консультація

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше