Головна » Новини та публікації » Росія планує скорочувати експорт нафти

Росія планує скорочувати експорт нафти

Росія скоротить експорт нафти в найближчі три роки в кінцевому результаті на 8%.

Так, у 2015 р. експорт нафти може скоротитися на 4%, в 2016 р. - на 6% та у 2017 - на 8% порівняно з рівнем, закладеним у федеральному бюджеті і бюджетній стратегії до 2017 р.
Про це йдеться в матеріалах Міністерства фінансів РФ з посиланням на уточнені розрахунки Мінекономрозвитку Росії, пишуть "Ведомости".

При цьому прогнозується істотне зростання експорту нафтопродуктів - у 2015 р. на 14%, в 2016 р. - на 15% та у 2017 - на 16%. Мінекономрозвитку РФ також очікує зростання експорту природного газу. При цьому середньоконтрактна ціна закладається на рівні $289 за 1000 кубометрів, тоді як бюджет зверстаний з розрахунку $316.

Нагадаємо, що на даний момент прогноз світових цін на нафту Urals в 2015-2017 роках залишається без змін - $100 за барель.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Мінрегіон: Роз’яснення щодо стану погашення заборгованості з різниці в тарифах в місті Київ

27.08.2012
Мінрегіон: Роз’яснення щодо стану погашення заборгованості з різниці в тарифах в місті Київ Днями ряд районів Києва після двотижневих гідравлічних випробувань водопровідної мережі так і не дочекався подачі гарячої води. Стурбовані жителі київського Лівобережжя почали телефонувати до екстрених служб, гарячої лінії «Київенерго», диспетчерських служб. Роз’яснення не забарилося: компанія, яка забезпечує «тепло та світло для киян» заборгувала за газ через різницю в тарифах. Але щойно отримають кошти – з’явиться гаряча вода!

докладніше

Польща припинила реверс газу в Україну через зменшення поставок "Газпромом"

11.09.2014
Польща припинила реверс газу в Україну через зменшення поставок Оператор польської газотранспортної системи компанія Gaz System підтвердила, що була змушена припинити поставки газу з Європейського союзу в Україну через зменшення постачань російського палива в Польщу "Газпромом", повідомляє УНІАН.

докладніше

Для чого потрібна реформа ЖКГ?

08.02.2012
Для чого потрібна реформа ЖКГ? Загальнодержавна програма реформування та розвитку ЖКГ.

докладніше

Мінрегіон та Рада Європи спільно розвивають місцеве самоврядування

15.02.2012
Мінрегіон та Рада Європи спільно розвивають місцеве самоврядування DSC 0143Рада Європи допоможе Україні реформувати місцеве самоврядування. Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Генеральний директорат з питань демократії та політичних справ Ради Європи схвалили спільні наміри розвивати місцеве самоврядування в Україні.

докладніше

Юридична консультація

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше