Головна » Новини та публікації » Ресурсний центр для ОСББ: Дніпропетровськ

Ресурсний центр для ОСББ: Дніпропетровськ

Публікації та новини схожі

Киянам можна не боятися відключень електроенергії - Київенерго

03.09.2014
Киянам можна не боятися відключень електроенергії - Київенерго Прес-служба КИЇВЕНЕРГО інформувала мешканців Києва про те, що не планує відключати їх від електропостачання.

докладніше

Голови ОСББ скептично оцінюють реформу ЖКГ – результати фокус-групи

20.06.2012
Голови ОСББ скептично оцінюють реформу ЖКГ – результати фокус-групи 8 червня активісти Громадянської мережі ОПОРА провели фокус-групу, щоб з’ясувати чи задоволені головиОСББ тим як виконується реформа житлово-комунального господарства України. Фокус-група відбулася в рамках проекту «Житлова реформа очима громадськості» за сприяння програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження».

докладніше

Анатолій Близнюк: Нам потрібні ефективні менеджери

19.09.2012
Анатолій Близнюк: Нам потрібні ефективні менеджери На нараді Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк із директорами підвідомчих організацій обговорили проблему пошуку шляхів виходу із організаційної та фінансової кризи. По окремим напрямкам фінансово-економічної діяльності міністру звітували керівники деяких науково-дослідних, проектних та вишукувальних інститутів, державних підприємств.

докладніше

Російські ЗМІ: "Газпром" пропонує Україні 100-доларову знижку на газ

29.08.2014
Російські ЗМІ: «Газпром» готовий іще до арбітражного рішення стосовно ціни поставок російського газу на Україну надати «Нафтогазу» знижку в 100 доларів.

докладніше

Юридична консультація

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше