Головна » Новини та публікації » Работников ЖЭКов Запорожья проконсультировали психологи

Работников ЖЭКов Запорожья проконсультировали психологи

В рамках реформы ЖКХ, запорожские чиновники провели для сотрудников местных ПРЭЖО (ЖЭКов) бизнес-тренинги и консультации психологов, которые по неподтверждённым данным стоили 1,5-2 млн грн бюджетных средств.

Елена Бондаренко, депутат Запорожского сообщает, городская власть отобрала лучших коммунальщиков, которые имеют способности к обучению и желание работать в данной сфере, и провели для них специальные бизнес-курсы. По словам Бондаренко, высококвалифицированные тренеры приезжали в областной центр для работы с коммунальниками. О цене обучения чиновник так и не дала конкретный ответ.

Кроме того, депутат отметила, что в рамках данных тренингов с сотрудниками ПРЭЖО работали и психологи с целью обучения правильному общению с людьми.

А городской голова Запорожья утверждает, что не слышал о проведении тренингов.

jkg-portal.com.ua

Публікації та новини схожі

Анатолій Близнюк: ОСББ мають отримати доступний механізм кредитування

20.12.2011
Анатолій Близнюк: ОСББ мають отримати доступний механізм кредитування Головним завданням держави у 2012 році буде створення механізму доступного кредитування ОСББ для здійснення капітальних ремонтів та заходів з енергоефективності будівель, вважає Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк. Про це він сказав під час брифінгу присвяченому проблемним питанням діяльності ОСББ, що відбувся у прес-центрі Уряду в середу, 14 грудня.

докладніше

Електроенергію не відключатимуть промисловим об'єктам, а лише населенню

03.09.2014
Електроенергію не відключатимуть промисловим об'єктам, а лише населенню Тимчасове відключення електроенергії, пов'язане з виникненням дефіциту потужностей в об'єднаній енергосистемі України, не торкнеться промислових підприємств, а лише населення. Про це йдеться в повідомленні Міненерговугілля.

докладніше

У Донецькій області за послуги ЖКГ заплатили 4 млрд. грн

25.01.2012
У Донецькій області за послуги ЖКГ заплатили 4 млрд. грн За 2011 рік населенням Донецької області сплачено за житлово-комунальні послуги 4021,9 млн. грн., що склало 95,9% сум, нарахованих протягом року. Про це повідомили в Головному управлінні статистики в Донецькій області.

докладніше

Анатолій Близнюк: Нам потрібні ефективні менеджери

19.09.2012
Анатолій Близнюк: Нам потрібні ефективні менеджери На нараді Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк із директорами підвідомчих організацій обговорили проблему пошуку шляхів виходу із організаційної та фінансової кризи. По окремим напрямкам фінансово-економічної діяльності міністру звітували керівники деяких науково-дослідних, проектних та вишукувальних інститутів, державних підприємств.

докладніше

Юридична консультація

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше