Головна » Новини та публікації » Призначено чотирьох членів Національної комісії державного регулювання у сфері комунальних послуг

Призначено чотирьох членів Національної комісії державного регулювання у сфері комунальних послуг

Президент України Віктор Янукович своїми Указами (№№ 1154 – 1157 від 16 грудня 2011 року) призначив чотирьох членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.

Голова Комісії: Саратов Валерій Володимирович.

До складу Комісії увійшли:

  1. Григор'єв Дмитро Іванович
  2. Дунайло Сергій Леонідович
  3. Кальченко Валерій Миколайович
  4. Хіврич Юрій Єгорович.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у комунальній сфері – державний колегіальний орган. Завдання Нацкомпослуг – регулювання та ліцензування діяльності у сфері генерації, транспортування та постачання тепла, а також водопостачання та водовідведення. Під контролем Нацкомпослуг знаходяться 69 підприємств водопостачання та водовідведення (близько 70% ринку води) та 298 підприємств теплоенергетики (близько 96% ринку тепла). 

Публікації та новини схожі

Анонс: Кредитна лінія для реалізації енергоефективних проектів у житлових будинках

03.06.2013
Анонс: Кредитна лінія для реалізації енергоефективних проектів у житлових будинках В рамках програми з підвищення ефективності використання енергії у багатоквартирних житлових будинках Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) у партнерстві з місцевими комерційними банками може найближчим часом запропонувати Кредитну лінію для реалізації енергоефективних проектів у житлових будинках (далі – Кредитна лінія).

докладніше

Новий закон — нові перспективи ОСББ

10.04.2012
Новий закон — нові перспективи ОСББ З осені 2010 року громада ОСББ з різних куточків України вимагала від влади вирішити проблеми, які «сніговим клубком» накопичувалися у тих, хто взяв відповідальність за утримання власного житла. На виконання доручення Президента Уряд підготував законопроект № 8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ».

докладніше

У Харкові тарифи на тепло зростуть на 54% для юросіб

07.10.2011
У Харкові тарифи на тепло зростуть на 54% для юросіб За словами директора КП «ХТМ» Сергія Андрєєва тариф на послуги теплопостачання зросте на 54% для приватних і бюджетних організацій.

докладніше

Работник коммунальной сферы пойман на взяточничестве

31.08.2012
Работник коммунальной сферы пойман на взяточничестве Прес-служба прокуратуры Дарницкого района Киева сообщила о возбуждении уголовного дела в отношении инспектора отдела обследования территорий коммунального предприятия «Киевблагоустройство» по факту взяточничества.

докладніше

Юридична консультація

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше