Головна » Новини та публікації » Премьер-министр Украины о строительной отрасли

Премьер-министр Украины о строительной отрасли

Премьер-министр Украины Николай Азаров на правительственном заседании отметил снижение показателей в строительной сфере.

«В ряде отраслей мы имеем не совсем удовлетворительные показатели. Особое беспокойство вызывает строительная отрасль, где темпы выполнения работ замедлились на 8%», – сообщил премьер.

Николай Азаров отдельный вопрос адресовал Министру регионального развития и строительства Украины Анатолию Близнюку: «Непонятно почему в АР Крым по результатам 2012 года объем выполненных строительных работ сократились на 33%, Анатолий Михайлович, против аналогичного периода прошлого года? Сокращение более чем на 15% допустили Житомирская область, Севастополь, Киевская область, Черкасская область».

jkg-portal.com.ua

Публікації та новини схожі

Анонс: Дніпропетровський регіональний форум «ОСББ та ЖБК - основа реформування житлово-комунального господарства»

15.03.2013
Анонс: Дніпропетровський регіональний форум «ОСББ та ЖБК - основа реформування житлово-комунального господарства» У вівторок 19 березня о 12 годині у великій залі Будинку спілок (м. Дніпропетровськ, проспект Карла Маркса, 93) за підтримки Громадянської мережі ОПОРА відбудеться Дніпропетровський регіональний форум ОСББ та ЖБК.Організатор – Асоціація ОСББ та ЖБК Дніпропетровської області «Наш дім».

докладніше

Відшкодування різниці нарахуванньза теплову енергію та гаряче водопостачання для ОСББ та ЖБК (Києв)

31.01.2013
Відшкодування різниці нарахуванньза теплову енергію та гаряче водопостачання для ОСББ та ЖБК (Києв) На засіданні секретаріату Координаційної ради з питань ОСББ при КМДА, 29 січня 2013 року чиновники заявили про плани щодо відшкодування для ОСББ та ЖБК різниці з нарахування за теплову енергію, яка виникла у розрахунках з ПАТ «Київенерго».

докладніше

Мінрегіон: Мешканці багатоповерхівок отримають алгоритми прийняття рішень

19.08.2014
Мінрегіон: Мешканці багатоповерхівок отримають алгоритми прийняття рішень Кабмін направив на розгляд Верховної Ради України законопроект Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку».

докладніше

Київським ЖКГ шукають інвесторів близько 1,5 млрд гривень

24.02.2012
Київським ЖКГ шукають інвесторів близько 1,5 млрд гривень В прес-службі Київської міської державної адміністрації (КМДА) інформують про намір запропонувати інвесторам витратити 1,46 млрд грн на проект з модернізації системи теплопостачання та введення в експлуатацію енергозберігаючих технологій житлового фонду районів Виноградар, Мінський та Теремки.

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше