Головна » Новини та публікації » Підприємства теплокомуненерго майже на 100% оснащені лічильниками теплової енергії

Підприємства теплокомуненерго майже на 100% оснащені лічильниками теплової енергії

«Станом на 1 вересня 2014 року рівень оснащеності підприємств комунальної теплоенергетики приладами обліку відпуску теплової енергії становить 98,6%» - йдеться у повідомленні прес-служби Мінрегіону. При цьому зауважується, що в порівнянні з минулим місяцем рівень оснащеності виріс на 0,8%.

«Все ще не завершено оснащення котелень підприємств теплокомуненерго приладами обліку відпуску теплової енергії у Одеській (90,2%), Запорізькій (93,4%), Луганській (96,2%), Донецькій (96,9) та Київській (99,2%) областях, а також у місті Києві (97,7%)» - наголошується у повідомленні.

Прес-служба Мінрегіону нагадує, що в рамках підготовки об’єктів у сфері комунальної теплоенергетики до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років міністерством поставлено завдання органам місцевого самоврядування забезпечити до початку опалювального сезону 100% оснащеність підприємств технологічними засобами обліку відпуску теплової енергії.

Публікації та новини схожі

В Верховной Раде приведут в порядок «придомовую территорию»

29.08.2012
В Верховной Раде приведут в порядок «придомовую территорию» На рассмотрение Верховной Радой подан проект Закона Украины № 9730 от 17.01.2012 «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно определения придомовой территории» («Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення прибудинкової території»).

докладніше

"Газпром": взаємини з "Нафтогазом" залежать від погашення ним боргів

17.09.2014
"Газпром" заявляє, що взаємини з НАК "Нафтогаз" залежать "від вирішення питання погашення заборгованості".

докладніше

Чи стануть Револьверні фонди панацеєю для ОСББ?

09.10.2013
Чи стануть Револьверні фонди панацеєю для ОСББ? 24-26 вересня 2013 року в м. Вознесенськ, що на Миколаївщини, зібралися люди з усіх регіонів України, яким не байдужі проблеми розвитку ОСББ, для того щоб обговорити інноваційний досвід по запровадженню інструментів фінансової підтримки та стимулювання організаційного розвитку об’єднань співвласників та житлових кооперативів. Досвід презентувала Вознесенська громадська організація «Агентство економічного розвитку» якій вдалось створити місцевий Револьверний фонд підтримки ОСББ та ЖБК.

докладніше

Проблемні питання у взаємовідносинах між ПАТ «ЕК Житомиробленерго», ОСББ та ЖБК

20.12.2012
Проблемні питання у взаємовідносинах між ПАТ «ЕК Житомиробленерго», ОСББ та ЖБК 18 грудня 2012 року в приміщенні Житомирської обласної державної адміністрації, за сприяння та підтримки Громадянської мережі ОПОРА був проведений круглий стіл з обговорення проблемних питань у взаємовідносинах між Публічним акціонерним товариством «Енергопостачальна компанія «Житомиробленерго», ОСББ та ЖБК.

докладніше

Юридична консультація

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше