Головна » Новини та публікації » Обговорення проблемних питань у взаємовідносинах між ПАТ Житомиргаз та ОСББ і ЖБК

Обговорення проблемних питань у взаємовідносинах між ПАТ Житомиргаз та ОСББ і ЖБК

У середу, 23 січня 2013 року об 14:00 год. у прес-центрі Житомирської обласної державної адміністрації відбудеться круглий стіл на тему «Обговорення проблемних питань у взаємовідносинах між ПАТ Житомиргаз та ОСББ і ЖБК». Захід відбудеться за підтримки Всеукраїнської громадської організації Громадянська мережа ОПОРА за участі Асоціації ОСББ «Жито-Мир».

Учасники круглого столу обговорюватимуть проблеми отримання технічних умов при відмові споживачів від централізованого теплопостачання та оформлення проекту на автономне газове опалення, про питання системного проведення ПТО ВБСГ, в тому числі перевірки наявності тяги димо-вентиляційних каналів житлових будинків силами ПАТ «Житомиргаз».

До участі у кругломустолі запрошенні голови ОСББ, ЖБК, представники УЖГ, УЖКГ ОДА, ДАБІ.

Дата проведення: 23 січня 2013 року.

Місце проведення: прес-центр ЖОДА, вул. М.Бердичівська, 2 поверх. (ліва частина, за к\т Жовтень).

Початок: 14:00 год.

Контактна інформація:
Скоропад Ігор
(067) 704 48 96
Публікації та новини схожі

ОСББ в судовому порядку відстояло право на відшкодування пільг та субсидій

06.12.2012
ОСББ в судовому порядку відстояло право на відшкодування пільг та субсидій Відшкодування пільг та субсидій для мешканців ОСББ продовжує залишатися топ-проблемою національного масштабу. Органи соціального захисту незаконно відмовляють соціально незахищеним мешканцям ОСББ в отриманні пільг та субсидій і вимагають в ОСББ погоджувати або затверджувати в органах місцевого самоврядування розмір внесків на утримання будинків та прибудинкових територій. Попри те, що Міністерство фінансів та Міністерство праці і соціального захисту до сьогодні не надали роз’яснювального листа щодо порядку відшкодування пільг та субсидій в будинках ОСББ, співвласники успішно захищають свої права у судах.

докладніше

Работник коммунальной сферы пойман на взяточничестве

31.08.2012
Работник коммунальной сферы пойман на взяточничестве Прес-служба прокуратуры Дарницкого района Киева сообщила о возбуждении уголовного дела в отношении инспектора отдела обследования территорий коммунального предприятия «Киевблагоустройство» по факту взяточничества.

докладніше

Кабмін розраховує подолати дефіцит бюджету «Нафтогазу» до 2018 року

03.09.2014
Кабмін розраховує подолати дефіцит бюджету «Нафтогазу» до 2018 року В оновленому Меморандумі між Україною і ключовим кредитором країни – Міжнародним валютним фондом закріплено положення, згідно якому Кабінет міністрів України має подолати дефіцит бюджету Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» до 2018 року.

докладніше

Пробное внедрение автоматической системы учета воды

03.09.2012
Пробное внедрение автоматической системы учета воды В Запорожье изучают эффективность работы и целесообразность внедрения автоматической системы дистанционного учета потребленной воды. На заседании исполкома Запорожского горсовета приняли решение о тестировании данной системы.

докладніше

Юридична консультація

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше