Головна » Новини та публікації » На Київщині відучора введено графіки аварійних відключень електроенергії

На Київщині відучора введено графіки аварійних відключень електроенергії

Згідно з повідомленням енергопостачальної компанії «Київобленерго», з 23 вересня були введені графіки аварійних відключень електроенергії. Відключення здійснюються у зв'язку з порушенням балансу між виробництвом і споживанням електроенергії та її дефіцитом в об'єднаній енергетичній системі України – повідомляє прес-служба компанії.

Проводити відключення будуть за командою диспетчера центральної енергетичної системи України.
«Тривалість і обсяги відключень електроенергії в подальшому будуть регламентовані диспетчером центральної енергетичної системи України», - йдеться в повідомленні «Київобленерго».
Як відзначили в компанії, графіки аварійних відключень узгоджені з органами місцевого самоврядування.

Нагадаємо, що 50% електроенергії, що виробляється в Україні, генерують АЕС, решта виробляють ТЕС шляхом трансформації газу і вугілля. Нестача газу і зупинка 80% шахт в Україні викликали дефіцит енергоносіїв і, як наслідок, електроенергії.

«Київобленерго» експлуатує розподільні електричні мережі, розташовані на території Київської області (за винятком столиці), і поставляє електроенергію споживачам регіону.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Початок опалювального періоду планують перенести на кінець жовтня

17.09.2014
Початок опалювального періоду планують перенести на кінець жовтня

докладніше

Сучасний стан та перспективи реформування законодавчого регулювання відносин власності та управління в багатоквартирному житловому фонді

07.05.2014
Сучасний стан та перспективи реформування законодавчого регулювання відносин власності та управління в багатоквартирному житловому фонді В Україні житло, що перебуває в приватній власності фізичних і юридичних осіб, складає понад 95 % від загальної площі всього житлового фонду. При цьому близько 80 % багатоквартирного житлового фонду утримується (управляється) підприємствами комунальної форми власності.

докладніше

Влада не зацікавлена у розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ)

24.02.2012
Влада не зацікавлена у розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) Вчора, 23 лютого, Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вирішив не розглядати законопроект No 8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ», а віддати документ в Комітет з питань будівництва, містобудування, ЖКГ і регіональної політики на доопрацювання, щоб розглянути його на наступному пленарному тижні.

докладніше

Украинские цены на жилье удивили экспертов ООН

09.04.2012
Украинские цены на жилье удивили экспертов ООН Проведенная в Украине Европейской экономической комиссией ООН оценка состояния жилищного сектора опубликовала ошеломляющие мировое сообщество результаты.

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше