Головна » Новини та публікації » На Донеччині залишаються знеструмленими 138 населених пунктів

На Донеччині залишаються знеструмленими 138 населених пунктів

Через бойові дії більше 100 населених пунктів, а також важливі підприємства Донеччини залишаються без електропостачання. Разом із тим, протягом минулого дня енергетикам вдалося відновити електропостачання Дебальцеве, селища Сєдове, Авдотьїно, мікрорайон Боссе і Лидівки у Донецьку.

Так, по причині відсутності електропостачання припинили роботу Єнакіївський металургійний і Єнакіївський коксохімічний заводи, Зуївський енерго-механічний завод в Зугресі, Ясинівський коксохімічний завод.

Окрім того, в регіоні існує проблема з якісним водопостачанням: знеструмлено насосну першого підйому Південно-Донбаського водоводу - вода не надходить на Червоноармійську і Великоанадольскую фільтрувальні станції, також без електропостачання припинила роботу Донецька фільтрувальна станція. Відновити зруйновані лінії електропередачі і подати до них напругу у спеціалістів наразі немає можливості - в районі цих об'єктів не припиняються бої.

Протягом дня енергетикам вдалося повернути світло в Дебальцеве, селища Сєдове, Авдотьїно, мікрорайон Боссе і Лидівку у Донецьку.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

ОСББ та виробники і постачальники комунальних послуг: партнерство чи протистояння?

06.12.2011
ОСББ та виробники і постачальники комунальних послуг: партнерство чи протистояння? «ОСББ та виробники і постачальники комунальних послуг: партнерство чи протистояння?» – такою була тема круглого столу, що відбувся у Києві 30 листопада 2011 року за участі голів об`єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), представників Антимонопольного комітету, органів місцевого самоврядування, ПАТ «Київенерго» та координаторів житлово-комунальних програм регіональних представництв Громадянської мережі ОПОРА та журналістів.

докладніше

Україна збільшує запаси газу в ПГС

22.09.2014
Україна збільшує запаси газу в ПГС Запаси газу в українських підземних газосховищах з 13 по 20 вересня збільшилися до 16,418 млрд кубометрів, тобто на 1,2%.

докладніше

Семінар для ОСББ в Херсоні

19.09.2011
Семінар для ОСББ в Херсоні 08.09.2011 року «Ресурсний центр розвитку ОСББ» м. Херсон спільно з фірмами «Німецьке товариство по міжнародній співпраці GIZ (до 2011 Німецьке товариство по технічній співпраці), Профайн Україна (profine), Ініціатива «Житлового господарства у Східній Європі) провели навчальний семінар в рамках проекту державно-приватного партнерства в Україні «Менеджер по енергозберігаючий санації житлових будинків».

докладніше

Призначено чотирьох членів Національної комісії державного регулювання у сфері комунальних послуг

23.12.2011
Призначено чотирьох членів Національної комісії державного регулювання у сфері комунальних послуг Президент України Віктор Янукович своїми Указами (№№ 1154 – 1157 від 16 грудня 2011 року) призначив чотирьох членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.

докладніше

Юридична консультація

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше