Головна » Новини та публікації » Мінрегіонбуд посприяє співпраці бюджетних установ із енергосервісними компаніями

Мінрегіонбуд посприяє співпраці бюджетних установ із енергосервісними компаніями

Оператор польської газотранспортної системи компанія Gaz System підтвердила, що була змушена припинити поставки газу з Європейського союзу в Україну через зменшення постачань російського палива в Польщу "Газпромом", повідомляє УНІАН.

"Поки що через необхідність змін руху в газотранспортній системі, котрі ми були змушені зробити через обмеження поставок із східного напрямку, є необхідним тимчасове припинення реалізації послуги з транспортування на пункті "Хермановіце" в напрямку України", - зазначила прес-служба.
У Gaz system не уточнили, чи дійсно припинені від сьогодні з обіду поставки в Україну можуть бути відновлені за 2 дні, як повідомив представник "Укртрансгазу".

Раніше польська PGNIG повідомила, що "Газпром" з понеділка почав поставляти їй менші обсяги газу, ніж передбачено чинним контрактом між сторонами. 9 вересня компанія отримала на 24% менше палива, ніж мала б, а 8 вересня – на близько 20% менше.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

"Газпром": взаємини з "Нафтогазом" залежать від погашення ним боргів

17.09.2014
"Газпром" заявляє, що взаємини з НАК "Нафтогаз" залежать "від вирішення питання погашення заборгованості".

докладніше

Чи зможуть співвласники реалізувати право на земельну ділянку багатоквартирного будинку?

25.04.2013
Чи зможуть співвласники реалізувати право на земельну ділянку багатоквартирного будинку? У середу, 24 квітня 2013 року о 10.00 год. в Інформаційному агентстві «Укрінформ Громадянська мережа ОПОРА провела круглий стіл «Коли співвласники зможуть реалізувати право на земельну ділянку багатоквартирного будинку?».

докладніше

Чи страшні ОСББ для криворіжців?

05.02.2013
Чи страшні ОСББ для криворіжців? Перекласти відповідальність держави за зношений житловий фонд на плечі власників квартир – саме так собі пояснюють мету кампанії зі створення ОСББ 27% криворіжців. Такий результат досліджень «Інституту розвитку міста Кривого Рогу» озвучив виконуючий обов’язки директора Андрій Нагорний під час «круглого столу», що проходив на базі ГО «Асоціації ОСББ «КРИВБАС ДОБРОБУТ» у місті Кривому Розі 01 лютого 2013 року.

докладніше

КМДА підтримує розвиток ОСББ у Києві… принаймні на папері

18.11.2011
КМДА підтримує розвиток ОСББ у Києві… принаймні на папері 29 вересня 2011 року в Київській міській державній адміністрації відбулося засідання Координаційної ради з питань сприяння розвитку ОСББ у місті Києві.

докладніше

Юридична консультація

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше