Головна » Новини та публікації » Мінрегіон посилює взаємодію з регіонами

Мінрегіон посилює взаємодію з регіонами

В ідеології активізації співпраці з регіонами у напрямку поглиблення соціально-економічних реформ, запропонованих суспільству Президентом України Віктором Януковичем, Мінрегіон розпочинає консультації та безпосередню взаємодію із регіональними органами влади, експертами, територіальними громадами та трудовими колективами галузі.

Робоча поїздка Першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Олександра Аліпова з цією метою розпочалася вчора на Донеччині.

«Президент чітко поставив завдання – йти до людей, пояснювати необхідність та хід конкретних реформ. У Мінрегіоні успішно діє Комітет галузевих реформ, і ми будемо посилювати співпрацю на регіональному рівні. Ключове його завдання – говорити з громадою, роз’яснювати мету, зміст та хід конкретних дій, які робить центральна і регіональна влада», – сказав О.Аліпов.

За його словами, самих лише повідомлень у засобах масової інформації недостатньо, аби люди повірили у необхідність підтримувати реформи. Тому безпосереднє спілкування повинне стати нормою для керівників установ та підприємств.

Після святкуванні Водохреща відбулася зустріч Олександра Аліпова із керівництвом та трудовим колективом компанії «Вода Донбасу», під час якої сторони обговорили ситуацію у галузі водопостачання та необхідні кроки для її покращення. Йшлося і про тарифи, і про стан мереж водопостачання, не оминули увагою працівники галузі і впроваджувану Мінрегіоном загальнодержавну програму «Питна вода України».

«Рівень життя визначає не тільки ціна на послуги, які отримує громадянин: ще більше вона залежить від якості, наприклад, питної води, що надходить у житла людей. Тому перед системами життєзабезпечення зараз стоїть надскладне завдання – впроваджувати реформи та не допускати зниження якості послуг», – наголосив Перший заступник очільника Мінрегіону.

Сьогодні також заплановане відвідання ним ряду підприємств теплопостачання, де під час зустрічей із колективами йтиметься про перебіг опалювального періоду та проблеми галузі, які потребують першочергового вирішення на центральному рівні.

«Завдання Мінрегіону як центрального органу виконавчої влади полягає у тому, щоб чітко знати і потреби громадян, і проблеми конкретних підприємств систем життєзабезпечення. Забезпечення «зворотнього зв’язку» – наш прямий обов’язок», – підкреслив Олександр Аліпов.

Прес-служба Мінрегіону

Публікації та новини схожі

Росія планує скорочувати експорт нафти

15.09.2014
Росія планує скорочувати експорт нафти Росія скоротить експорт нафти в найближчі три роки в кінцевому результаті на 8%.

докладніше

У Вінниці встановлять безкоштовні газові лічильники

02.02.2012
У Вінниці встановлять безкоштовні газові лічильники ПАТ Вінницягаз приймає заяви від мешканців Вінниці, які бажають, аби їм скоріше встановили безкоштовний газовий лічильник.

докладніше

Ресурсний центр для ОСББ: Рубіжне

09.02.2012
Ресурсний центр для ОСББ: Рубіжне ОСББ сприяє розвитку приватної ініціативи, розробці та реалізації програм місцевого розвитку, захисту прав ОСББ.

докладніше

Украинские чиновники изучают чешский опыт внедрения коммерческого финансирования модернизации жилищного сектора

18.06.2013
Украинские чиновники изучают чешский опыт внедрения коммерческого финансирования модернизации жилищного сектора Со 2 по 5 июня 2013 директор Департамента стратегии реформирования и развития жилищно-коммунального хозяйства Олейник Н.И. пребывала с официальным визитом в столице Чешской Республики с целью ознакомления с чешским опытом внедрения коммерческого финансирования для модернизации жилищного сектора.

докладніше

Юридична консультація

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше