Головна » Новини та публікації » Мінрегіон цього року розраховує на 10 млн м2 житла

Мінрегіон цього року розраховує на 10 млн м2 житла

Відповідно до прогнозних індикативних показників, на 2012 рік передбачається введення в експлуатацію близько 10 млн м2 житла. Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк під час брифінгу в Кабінеті Міністрів 29 лютого.

«Незважаючи на зростання, житлова проблема не втрачає гостроти. Тому Уряд всебічно сприяє розвитку галузі. Засоби перевірені — дерегуляція, спрощення дозвільної системи, розвиток вітчизняного виробництва будматеріалів, підготовка кадрів. Адже кожна гривня, вкладена в будівництво, дає можливість залучити до 6 гривень в інші галузі економіки», — наголосив Анатолій Близнюк.

Прес-служба Мінрегіону

Публікації та новини схожі

Як побудувати країну відповідальних власників? Частина 1

21.02.2012
Як побудувати країну відповідальних власників? Частина 1 Переважна більшість багатоквартирних будинків, побудованих до незалежності України, належали державі. Меншість будинків були власністю житлово-будівельних кооперативів та інших об’єднань. З 1991 року у громадян з’явилася можливість отримати у власність квартири, в яких вони проживали.

докладніше

Європейські експерти діляться досвідом управління водним господарством

22.02.2012
Європейські експерти діляться досвідом управління водним господарством Послуги водопостачання та водовідведення слід демонополізувати та зробити прозорими. Для цього необхідна оптимальна схема управління водним господарством і відповідна законодавча база. Таку думку висловив Перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Олександр Аліпов під час круглого столу «Управління водним господарством в Україні», що днями відбувся у Мінрегіоні.

докладніше

Приватний капітал – розвиток чи занепад ЖКГ?

06.08.2012
Приватний капітал – розвиток чи  занепад ЖКГ? Як свідчить статистика Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, в Україні 39 об'єктів житлово-комунального господарства були передані в оренду приватним компаніям, на умовах концесії або за договорами про спільну діяльність (березень 2012 рік). Для підприємств водопостачання більш характерні концесійні договори – 14 об'єктів, а в оренді всього 4. У підприємствах теплової енергетики частіші орендні договори – 11 об'єктів, а концесійних договорів – 2.

докладніше

Створено Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та компослуг

28.08.2014
Створено Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та компослуг Президент України Петро Порошенко ліквідував НКРЕ та Нацкомпослуг, утворивши єдину комісію у цих сферах. Тексти відповідних указів від 27 серпня оприлюднено на сайті глави держави.

докладніше

Юридична консультація

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше