Головна » Новини та публікації » Минрегион: Пресс-конференция Министра регионального развития, строительства и ЖКХ Геннадия Темника

Минрегион: Пресс-конференция Министра регионального развития, строительства и ЖКХ Геннадия Темника

10 апреля в 15 часов в информационном агентстве «Укринформ» (ул. Б.Хмельницкого, 8/16) состоится пресс-конференция Министра регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Геннадия Темника.

Темы пресс-конференции – «Предварительные итоги отопительного сезона 2012-2013 годов», «Меры Минрегиона по реализации Государственной программы активизации развития экономики на 2013-2014 годы».

Аккредитация проводится до 13 часов 10 апреля по электронной почте: press@minregion.gov.ua (необходимо указать фамилию, имя, полное название СМИ и номер телефона для оперативной связи). Телефон для справки: (044) 590-47-92.

Публікації та новини схожі

Чи зможуть співвласники реалізувати право на земельну ділянку багатоквартирного будинку?

25.04.2013
Чи зможуть співвласники реалізувати право на земельну ділянку багатоквартирного будинку? У середу, 24 квітня 2013 року о 10.00 год. в Інформаційному агентстві «Укрінформ Громадянська мережа ОПОРА провела круглий стіл «Коли співвласники зможуть реалізувати право на земельну ділянку багатоквартирного будинку?».

докладніше

Круглий стіл: Луцькі ОСББ вирішуватимуть проблемні питання з ПАТ «Волиньгаз»

15.01.2013
 Круглий стіл: Луцькі ОСББ вирішуватимуть проблемні питання з ПАТ «Волиньгаз» У середу, 16 січня 2013 року об 11:00 у малому залі засідань Луцької міської радивідбудеться круглий стіл на тему «Вирішення проблемних питань у взаєминах ОСББ з обслуговуючими організаціями». Організатор заходу – Всеукраїнська громадська організація Громадянська мережа ОПОРА.

докладніше

«Пілотні» проекти з енергозбереження та модернізації у багатоквартирних будинках: хотіли, як краще, а вийшло, як завжди

29.05.2012
«Пілотні» проекти з енергозбереження та модернізації у багатоквартирних будинках: хотіли, як краще, а вийшло, як завжди 29 травня 2012 року в приміщенні інформаційної агенції «Інтерфакс-Україна» відбулася прес-конференція, на якій ОПОРА оприлюднила результати громадського моніторингу щодо виконання бюджетного фінансування проектів з енергозбереження та модернізації системи управління житлом (згідно зі Загальнодержавною програмою реформування і розвитку ЖКГ на 2009-2014 роки) на прикладі таких міст як Чернігів, Донецьк, Тернопіль, Корсунь-Шевченківський, Євпаторія, Житомир, Херсон, Павлоград, Зборів.

докладніше

Киянам можна не боятися відключень електроенергії - Київенерго

03.09.2014
Киянам можна не боятися відключень електроенергії - Київенерго Прес-служба КИЇВЕНЕРГО інформувала мешканців Києва про те, що не планує відключати їх від електропостачання.

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше