Головна » Новини та публікації » Международный открытый семинар «Сохраним климат вместе»

Международный открытый семинар «Сохраним климат вместе»

С 12 до 14 июня в киевском выставочном центре «КиевЭкспоПлаза» состоится трехдневный международный открытый семинар «Сохраним климат вместе». Этот широкомасштабный проект призван привлечь внимание власти и всех заинтересованных сторон к насущным вопросам в сфере экологии и предотвращения изменения климата.

Запад нацелен на популяризацию японских энергосберегающих экологических технологий, совершенствование законодательной базы Украины для реализации концепции устойчивого развития, содействия внедрению современных энергосберегающих экологических технологий, обмен опытом и популяризация современных знаний в области предотвращения изменения климата и адаптации к ней.

Формат мероприятия предусматривает специализированную экспозицию инновационных технологий в области энергосбережения; семинары-тренинги с привлечением японских экспертов по вопросам национальной системы инвентаризации ВПГ, адаптации к изменению климата, энергосбережения в строительстве, энергетике, металлургии, сельском хозяйстве; круглые столы с участием представителей стран-доноров и международных организаций, а также органов власти (центральных, региональных).

Мероприятие включает в себя следующие семинары:

  • 12 июня – «Применение методов энергетического менеджмента с целью повышения эффективности энергозатрат»,
  • 13 июня – «Энергетический аудит: приборы, примеры, методы расчета»;
  • 14 июня – «Энергоэффективность в зданиях – примеры энергоэффективных мероприятий», «Энергоэффективность в коммунальном секторе – примеры энергоэффективных мероприятий».

Приглашение (необходимо распечатать и предъявить при входе):

Публікації та новини схожі

Прибудинкова територія для ОСББ: досвід Києва

01.06.2012
Прибудинкова територія для ОСББ: досвід Києва 24 травня 2012 року в конференц-залі Голосіївської районної адміністрації (м. Київ) Громадянська мережа ОПОРА організувала робочу зустріч із головами ОСББ, ЖБК щодо покращення умов функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у столиці. Участь у заході взяли Ігор Лисов, народний депутат, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики, Павло Жук, заступник голови Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації, Олена Журавльова, керівник відділу по роботі з ОСББ, ЖБК Голосіївської районної державної адміністрації.

докладніше

Мінрегіон: Україні необхідна раціональна система подачі води і водовідведення

09.08.2012
Мінрегіон: Україні необхідна раціональна система подачі води і водовідведення Уряд визначив основні принципи модернізації систем водопостачання Україні. Сьогодні Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк під час зустрічі з пресою в столичному Водно-інформаційному центрі представив програму дій на найближчу перспективу.

докладніше

Київ: Газова залежність України. Факти та прогнози.

28.12.2011
Київ: Газова залежність України. Факти та прогнози. Розпочався новий вік підвищеного попиту на газ – про це 16 червня 2011 заявив виконавчий директор International Energy Agency Нобуо Танака на Петербурзькому міжнародному економічному форумі. За його словами, попит на газ буде рости значно швидше нафти і вугілля, і газ витіснить вугілля з другого місця за значенням джерел енергії. «Це буде золотий вік для виробників газу, для газової галузі» – сказав Н. Танака. Він підкреслив, що століття дешевої енергетики закінчився, що треба враховувати при формуванні планів економічного зростання.

докладніше

Відшкодування різниці нарахуванньза теплову енергію та гаряче водопостачання для ОСББ та ЖБК (Києв)

31.01.2013
Відшкодування різниці нарахуванньза теплову енергію та гаряче водопостачання для ОСББ та ЖБК (Києв) На засіданні секретаріату Координаційної ради з питань ОСББ при КМДА, 29 січня 2013 року чиновники заявили про плани щодо відшкодування для ОСББ та ЖБК різниці з нарахування за теплову енергію, яка виникла у розрахунках з ПАТ «Київенерго».

докладніше

Юридична консультація

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше