Головна » Новини та публікації » Мешканці Макулану протестують проти голови виконкому

Мешканці Макулану протестують проти голови виконкому

25 жовтня мешканці житлового масиву Макулан (окуп.назва "Всебратське-2") висловили протест голові виконкому Центрально-Міської районної у місті Кривому Розі ради Ірині Салтовській з приводу початку незаконнного (без погодження з мешканцями масиву) будівництва магазину мережі "Семейка" та туалету біля будинку №49.

Публікації та новини схожі

Впровадження енергоефективних заходів в багатоквартирних будинках

07.03.2012
Впровадження енергоефективних заходів в багатоквартирних будинках Організаційні питання діяльності ОСББ при підготовці до впровадження енергоефективних заходів в багатоквартирних будинках.

докладніше

Чому Україні потрібні енергосервісні компанії

26.08.2014
Чому Україні потрібні енергосервісні компанії Сьогодні багато говорять про енергосервісні компанії. Деякі наполягають, що тільки їхнє впровадження є тим «світлом в кінці тунелю», яке дозволить суттєво зекономити на енерговитратах для дому та роботи людини.

докладніше

Теплокомуненерго зекономили 60 млн кубометрів газу

16.03.2012
Теплокомуненерго зекономили 60 млн кубометрів газу За даними моніторингу використання енергоресурсів, запровадженого Мінрегіоном, підприємства теплокомуненерго зекономили за січень-лютий поточного року 60 млн. кубометрів газу. Про це повідомив перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Олександр Аліпов на всеукраїнській селекторній нараді з питань реформування та розвитку ЖКГ 15 березня.

докладніше

В Верховной Раде приведут в порядок «придомовую территорию»

29.08.2012
В Верховной Раде приведут в порядок «придомовую территорию» На рассмотрение Верховной Радой подан проект Закона Украины № 9730 от 17.01.2012 «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно определения придомовой территории» («Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення прибудинкової території»).

докладніше

Юридична консультація

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше