Головна » Новини та публікації » Круглий стіл: Луцькі ОСББ вирішуватимуть проблемні питання з ПАТ «Волиньгаз»

Круглий стіл: Луцькі ОСББ вирішуватимуть проблемні питання з ПАТ «Волиньгаз»

У середу, 16 січня 2013 року об 11:00 у малому залі засідань Луцької міської радивідбудеться круглий стіл на тему «Вирішення проблемних питань у взаєминах ОСББ з обслуговуючими організаціями». Організатор заходу – Всеукраїнська громадська організація Громадянська мережа ОПОРА.

Учасники круглого столу обговорюватимуть ті ділянки стосунків об’єднань співвласників багатоквартирних будинків і організацій-надавачів послуг, які є неоднозначними і утискають права й інтереси ОСББ. Зокрема, голови Волинських об’єднань стверджують, що ПАТ «Волиньгаз» поводить себе як монополіст на внутрішньому ринку газопостачання та зловживає своїм становищем у відношенні ОСББ.

Для вирішення проблемної ситуації до участі у круглому столі запрошені ті сторони, які мають до неї безпосереднє відношення, а саме:

• Руслан Сахарчук – начальник управління по газопостачанню та тарифікації ПАТ «Волиньгаз»;

• Лариса Соколовська – заступник Луцького міського голови, голова комісії з вивчення та сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків;

• Роман Бондарук – депутат Луцької міської ради, заступник голови комісії з вивчення та сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків;

• Юлія Сабатюк – голова Асоціації ОСББ «Лучани»;

• Петро Лавринюк – Президент Волинського Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив;• Представники Держгіпромнагляду;

• Голови ОСББ.

Дата проведення: 16 січня 2013 року.

Місце проведення: м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 19 малий зал засідань Луцької міської ради.

Початок: 11:00 год.

Контактна інформація:
Петро Лавринюк
067-90-55-398
Публікації та новини схожі

Львівські ОСББ ведуть перемовини з постачальниками комунальних послуг

21.09.2012
Львівські ОСББ ведуть перемовини з постачальниками комунальних послуг Поспілкуватися львівським ОСББ з компаніями-монополістами – постачальниками комунальних послуг – вдалося в ході круглого столу, що відбувся 7 вересня 2012 р. у приміщені малої сесійної зали Львівської міської ради. Захід організувала Спілка власників житла України за партнерської підтримки Громадянської мережі ОПОРА та за сприяння Національного демократичного інституту, в рамках проекту «Створення сприятливих умов діяльності ОСББ».

докладніше

Ресурсний центр для ОСББ: Євпаторія

07.02.2012
Ресурсний центр для ОСББ: Євпаторія З 1994 року в місті Євпаторія почали створюватися об’єднання, які бажали приймати активну участь у функціонуванні та ремонті свого житлового комплексу, а саме: об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.

докладніше

Громадськість оцінила ухвалений Верховною Радою Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо об’єднань співвласників багатоквартирного будинку»

21.03.2012
Громадськість оцінила ухвалений Верховною Радою Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо об’єднань співвласників багатоквартирного будинку» 15 березня Верховна Рада ухвалила Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо об’єднань співвласників багатоквартирного будинку» (№8474). Перемогою громадських активістів можна вважати те, що народні депутати відхилили найбільш «шкідливі» для ОСББ поправки та прийняли ряд норм, що спростять життя мешканців будинків ОСББ.

докладніше

Обговорення енергоощадних заходів у Стрию на 2014рік.

18.04.2014
Обговорення енергоощадних заходів у Стрию на 2014рік.

докладніше

Юридична консультація

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше