Головна » Новини та публікації » Концепція заходів з реалізації проектів реконструкції та капітального ремонту з термомодернізацією будинків житлового фонду із застосування сучасних конструктивно-технологічних рішень

Концепція заходів з реалізації проектів реконструкції та капітального ремонту з термомодернізацією будинків житлового фонду із застосування сучасних конструктивно-технологічних рішень

Публікації та новини схожі

Відкритий лист Громадянської мережі ОПОРА до Міністра соціальної політики України Наталії Королевської

25.03.2013
Відкритий лист Громадянської мережі ОПОРА до Міністра соціальної політики України Наталії Королевської Звертаємось до Вас, як до Міністра соціальної політики України одним з основних завдань якого є формування державної політики щодо забезпечення державних соціальних стандартів та державних соціальних гарантій для населення.

докладніше

Взаиморасчеты, учет, зарплаты и мотивация в ОСМД (ОСББ)

23.01.2012
Взаиморасчеты, учет, зарплаты и мотивация в ОСМД (ОСББ) От одного из читателей нашего сайта пришел вопрос, который вдохновил меня на написание этой статьи. Вопрос очень показательный и отражает мнение о взаиморасчетах и формировании оплат в ОСМД, поэтому я не мог не процитировать этот вопрос в некоторой моей редакции, вопрос выглядел приблизительно так: «…Как Вы распоряжаетесь деньгами? Ведь если жители платят на расчетный счет ОСББ в банк, то, как Вы, к примеру, налом платите за работы? Ведь мы с Вами понимаем, что лучше нанять, условно, студентов, и дать им по сотне гривен, чтобы они перекопали все клумбы... чем нанимать кого-то, кто выставит Вам трехэтажные счета на оплату..., а ведь всяких таких наличных операции много!?!? Как быть? Если деньги в банке, можно ли председателю объединения их снимать, нужно ли вести книгу учета и т.п. просветите плиз?».

докладніше

Мінрегіон: Опалювальний період йде за планом

30.10.2012
Мінрегіон: Опалювальний період йде за планом Мінрегіон України на офіційному сайті звертає увагу ЗМІ на необхідність об’єктивно висвітлювати початок опалювального періоду в країні та уникати будь-яких сенсацій не підкріплених фактами. Наголошуємо, що підключення об’єктів до теплопостачання у регіонах відбувається відповідно до синоптичної ситуації, виключно на основі температурних показників навколишнього середовища.

докладніше

КМДА підтримує розвиток ОСББ у Києві… принаймні на папері

18.11.2011
КМДА підтримує розвиток ОСББ у Києві… принаймні на папері 29 вересня 2011 року в Київській міській державній адміністрації відбулося засідання Координаційної ради з питань сприяння розвитку ОСББ у місті Києві.

докладніше

Юридична консультація

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше