Головна » Новини та публікації » Киянам можна не боятися відключень електроенергії - Київенерго

Киянам можна не боятися відключень електроенергії - Київенерго

Прес-служба КИЇВЕНЕРГО інформувала мешканців Києва про те, що не планує відключати їх від електропостачання. "Однак, в разі виникнення непередбачених ситуацій у роботі об'єднаної енергосистеми України, відповідно до розпорядження Міненерговугілля та НЕК «Укренерго» можлива реалізація заходів, що спрямовані на обмеження електропостачання", - йдеться в повідомленні КИЇВЕНЕРГО.

Досі у Києві графіки обмежень споживання електричної енергії поширювалися здебільшого на промпідприємства. Вони були введені НЕК «Укренерго» за погодженням із Міненерговугілля з 11 по 26 серпня 2014 року. Причиною цих обмежень був дисбаланс між виробництвом і споживанням електричної енергії, а також гранично допустимі навантаження на енергосистему через дефіцит палива в Україні в умовах підготовки до осінньо-зимового максимуму.

В даний час КИЇВЕНЕРГО, виконуючи розпорядження Міненерговугілля від 2 вересня 2014 року, розробляє спеціальні заходи щодо зниження електроспоживання у вересні до 20% від планових величин (в години з 8:00 до 22:00).

"При виникненні аварійних ситуацій в енергосистемі України та Києва КИЇВЕНЕРГО, як енергопостачальна компанія, буде зобов'язана виконувати вказівки НЕК "Укренерго" - центральної диспетчерської служби України", - повідомляє прес-служба підприємства.

З метою виконання завдання Міненерговугілля по накопиченню палива до зимового періоду КИЇВЕНЕРГО просить киян змінити своє ставлення до споживання електроенергії в сторону енергоефективності. Так, максимальне навантаження енергосистема України відчуває в робочі дні з 8:00 до 11:00 і з 20:00 до 23:00, а у вихідні дні з 21:00 до 00:00. У ці періоди часу КИЇВЕНЕРГО закликає киян економно використовувати електроенергію і з розумінням ставитися до складної енергетичної ситуації в країні.

Нагадаємо, що у липні 2014 року навантаження на енергосистему Києва становило 1380 МВт, що майже на 3% вище за показник аналогічного періоду в 2013 році. У серпні навантаження досягло 1450 МВт, що на 7% перевищує рівень навантаження серпня минулого року.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Работников ЖЭКов Запорожья проконсультировали психологи

07.09.2012
Работников ЖЭКов Запорожья проконсультировали психологи В рамках реформы ЖКХ, запорожские чиновники провели для сотрудников местных ПРЭЖО (ЖЭКов) бизнес-тренинги и консультации психологов, которые по неподтверждённым данным стоили 1,5-2 млн грн бюджетных средств.

докладніше

ЄС закликає США експортувати нафту і газ до Європи

10.09.2014
ЄС закликає США експортувати нафту і газ до Європи Єврокомісар з торгівлі Карел де Гюхт висловив переконання, що США повинні почати експорт нафти і газу в Європу у зв'язку з геополітичною ситуацією в Європі.

докладніше

Мінрегіон та Рада Європи спільно розвивають місцеве самоврядування

15.02.2012
Мінрегіон та Рада Європи спільно розвивають місцеве самоврядування DSC 0143Рада Європи допоможе Україні реформувати місцеве самоврядування. Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Генеральний директорат з питань демократії та політичних справ Ради Європи схвалили спільні наміри розвивати місцеве самоврядування в Україні.

докладніше

Не дозволь народним депутатам спотворити законопроект №8474!

05.03.2012
Не дозволь народним депутатам спотворити законопроект №8474! Усім небайдужим до ОСББ пропонуємо підписати відкрите звернення щодо законопроекту №8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ». Доєднуйтеся до ініціативи, підтримуйте, а також надсилайте поштою від імені своїх організацій! Не будьте осторонь, бо «крайні хати горять першими!»

докладніше

Юридична консультація

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше