Головна » Новини та публікації » ЄК: тимчасовий контракт із Росією допоможе Україні перезимувати в теплі

ЄК: тимчасовий контракт із Росією допоможе Україні перезимувати в теплі

Європейська комісія пропонує Україні і Росії підписати тимчасовий газовий контракт, що діятиме до остаточного рішення Стокгольмського арбітражу, для того щоб стабільно пройти зимовий період 2014-2015 років.

Про це за підсумками засідання Ради міністрів Енергетичного співтовариства в Києві заявив віце-президент Європейської комісії з питань енергетики Гюнтер Еттінгер.

«Ідея полягає в тому, щоб знайти проміжне рішення (у газовому спорі України і Росії - УНІАН)... укласти проміжний контракт на певні обсяги газу, який повинен бути поставлений «Газпромом» «Нафтогазу» за проміжною ціною», - сказав він.

За його словами, остаточне ж рішення щодо ціни газу для України прийме Стокгольмський арбітраж, куди «Нафтогаз» у червні поточного року подав позов до «Газпрому».

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Волинь: шахта "Нововолинська" отримає 100 млн. з держбюджету

18.08.2014
Волинь: шахта 14 серпня народні депутати України проголосували за Закон "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" (щодо перерозподілу видатків, передбачених Міністерству енергетики та вугільної промисловості на підтримку вугільної галузі).

докладніше

У Вінниці встановлять безкоштовні газові лічильники

02.02.2012
У Вінниці встановлять безкоштовні газові лічильники ПАТ Вінницягаз приймає заяви від мешканців Вінниці, які бажають, аби їм скоріше встановили безкоштовний газовий лічильник.

докладніше

Сучасний стан та перспективи реформування законодавчого регулювання відносин власності та управління в багатоквартирному житловому фонді

07.05.2014
Сучасний стан та перспективи реформування законодавчого регулювання відносин власності та управління в багатоквартирному житловому фонді В Україні житло, що перебуває в приватній власності фізичних і юридичних осіб, складає понад 95 % від загальної площі всього житлового фонду. При цьому близько 80 % багатоквартирного житлового фонду утримується (управляється) підприємствами комунальної форми власності.

докладніше

Григорій Семчук звертає увагу на хитке положення житлово-комунального господарства

26.12.2011
Григорій Семчук звертає увагу на хитке положення житлово-комунального господарства 23 грудня відбулося засідання колегії Дніпропетровської облдержадміністрації, присвячене підведенню підсумків 2011 року, де заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Григорій Семчук заявив про необхідність реформування ЖКГ України і розповів, що насправді не все так добре, як здається. Незважаючи на те, що Семчук похвалив доповідь голови облради Євгена Удода, заступник міністра попередив усіх присутніх, що галузь фактично «висить на волосині».

докладніше

Юридична консультація

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше