Головна » Новини та публікації » Громадська думка про ОСББ: інформованість, ставлення, побоювання (відео)

Громадська думка про ОСББ: інформованість, ставлення, побоювання (відео)

Публікації та новини схожі

Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та механізми соціального захисту населення в Україні

07.04.2014
Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та механізми соціального захисту населення в Україні Підвищення тарифів на енергоносії означає збільшення вартості послуг для населення і вимагає адекватних механізмів соціального захисту малозабезпечених домогосподарств. Експерти проекту USAID «Муніципальна реформа в Україні» розповіли про своє бачення розвитку та проблеми тарифної політики.

докладніше

ОСББ: пастка для Президента

25.04.2012
ОСББ: пастка для Президента 12 квітня, під час брифінгу, Перший заступник Глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова повідомила про застосоване Президентом вето до законопроекту № 8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ» та про Доручення Президента Кабінету Міністрів України доопрацювати закон. Як стало відомо пізніше, Президент доручив розробити нову законодавчу базу, яка має вирішити проблеми, які досить успішно пропонував усунути законопроект № 8474.

докладніше

Киянам повернули кошти за ненадання та недоотримання житлово-комунальних послуг

06.01.2012
Киянам повернули кошти за ненадання та недоотримання житлово-комунальних послуг Впродовж 2011 року житловими організаціями столиці за ненадання та недоотримання житлово-комунальних послуг здійснено перерахунок 72,8 млн. грн. на користь жителів Киева.

докладніше

ЖКХ Запарожья потратят 2 млн грн на ремонты жилых домов

23.05.2012
ЖКХ Запарожья потратят 2 млн грн на ремонты жилых домов КП «ПРЭЖО № 4» в этом году планирует провести капитальный ремонт жилищного фонда на сумму 2 млн гривен. Сюда включены ремонт кровли (ул. Республиканская, 51, Л. Чайкиной, 62, Теннисная, 10) на сумму 427 тыс. грн. Замена инженерных сетей водо-, теплоснабжения и водоотведения (ул. Теннисная, 12, Республиканская, 61а, Союзная, 36а, Вроцлавская, 13) — сообщает Запорожский горсовет.

докладніше

Юридична консультація

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше