Головна » Новини та публікації » Гройсман: норми споживання газу будуть переглянуті вже найближчим часом

Гройсман: норми споживання газу будуть переглянуті вже найближчим часом

Окрім того, віце-прем'єр-міністр пообіцяв зробити сектор постачання і споживання газу більш публічним і прозорим. Як зазначив Гройсман, Україна декілька місяців «ні краплини газу не отримує й має розпочати економію». «Ми сьогодні маємо розпочати економію газу і готуватись до найгіршого сценарію. Потрібно людям говорити правду. Сьогодні облгази отримали цифри щодо 30% економії газу і з ними працюють. Нам потрібно зробити все для того, щоб цей виклик сприйняла, як особистий виклик, кожна людина – менше витрачати газу, менше спалювати у конфорках, заміщувати побутові прибори, які працюють на газу, на інші види палива. Це все те, що дозволить нам пройти цей важкий період, і ми пройдемо його», - переконаний В. Гройсман.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Данные об обращении граждан в Минрегион

06.03.2013
Данные об обращении граждан в Минрегион Министерство регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства имеет «горячую линию» для оперативных обращений граждан в случае возникновения проблем и перебоев в работе систем жизнеобеспечения в орган исполнительной власти.

докладніше

Уряд ліквідував НАК "Енергетична компанія України"

05.09.2014
Уряд ліквідував НАК Уряд передав пакети акцій енергокомпаній, які входили в НАК «Енергетична компанія України», Міністерству енергетики і вугільної промисловості.

докладніше

Призначено чотирьох членів Національної комісії державного регулювання у сфері комунальних послуг

23.12.2011
Призначено чотирьох членів Національної комісії державного регулювання у сфері комунальних послуг Президент України Віктор Янукович своїми Указами (№№ 1154 – 1157 від 16 грудня 2011 року) призначив чотирьох членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.

докладніше

Європа заморозила "енергодіалог" із Росією?

08.09.2014
Європа заморозила Діяльність робочих груп у рамках "Енергодіалогу Росія-ЄС" заморожена, повідомило ІА "ИТАР-ТАСС" джерело, знайоме з ситуацією.

докладніше

Юридична консультація

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше