Головна » Новини та публікації » Голови Луцьких ОСББ ведуть діалог з обслуговуючими організаціями щодо співпраці

Голови Луцьких ОСББ ведуть діалог з обслуговуючими організаціями щодо співпраці

Голови правлінь Луцьких ОСББ черговий раз зустрілися за круглим столом з представниками ПАТ «Волингаз» та владою для врегулювання проблемних питань. Круглий стілпід назвою «Налагодження альтернативних механізмів співпраці ОСББ та обслуговуючих організацій» відбувся вчора, 13 лютого 2013 року.

Говорили про ряд питань, які вже тривалий час не дають спокою ОСББ. Зокрема, об’єднання та газопостачальник ПАТ «Волиньгаз» не можуть дійти згоди відносно здачі нормативних актув та розподілу будинкових мереж. За словами Юлії Сабатюк, голови Асоціації ОСББ «Лучани», в тарифи оплати за газ, які сплачують мешканці квартир, входить і оплата за зовнішні будинкові мережі, хоча, по суті, цього бути не повинно. Тому з «Волиньгазом» домовилися провести додаткову зустріч, яка, як надіються голови ОСББ, остаточно розставить усі капки над «і» й нарешті внесе ясність відносно того які функції повинні виконувати ОСББ і які «Волиньгаз».

Розглядали також питання отримання державних актів на землю. У цьому аспекті досягнуто позитивних зрушень – вже розпочато підготовку генеральних планів з кошторисною документацією для отримання актів.

На круглому столі також оголосили про відкриття конкурсу для ОСББ на отримання фінансування капітальних ремонтів у 2013 році. За словами Лариси Соколовської, заступника Луцького міського голови, на проведення ремонтних робіт з міського бюджету буде виділено близько 1 мільйону гривень. ОСББ міста Луцька можуть подавати заявки на участь у конкурсі до 1 травня 2013 року.

Детальніше:
Людмила Вільчинська
(098) 922 26 16;
(066) 163 00 08
Публікації та новини схожі

Украинские чиновники изучают чешский опыт внедрения коммерческого финансирования модернизации жилищного сектора

18.06.2013
Украинские чиновники изучают чешский опыт внедрения коммерческого финансирования модернизации жилищного сектора Со 2 по 5 июня 2013 директор Департамента стратегии реформирования и развития жилищно-коммунального хозяйства Олейник Н.И. пребывала с официальным визитом в столице Чешской Республики с целью ознакомления с чешским опытом внедрения коммерческого финансирования для модернизации жилищного сектора.

докладніше

Всі регіони, окрім Луганщини та Донеччини, готові до опалювального сезону

23.09.2014
Всі регіони, окрім Луганщини та Донеччини, готові до опалювального сезону Вже за тиждень в Україні має розпочатись опалювальний сезон.

докладніше

Премьер-министр Украины о строительной отрасли

19.09.2012
Премьер-министр Украины о строительной отрасли Премьер-министр Украины Николай Азаров на правительственном заседании отметил снижение показателей в строительной сфере.

докладніше

Законопроект №8474: черговий успіх громадських активістів

14.12.2011
Законопроект №8474: черговий успіх громадських активістів На засіданні Комітету ВР України з питань будівництва, містобудування, ЖКГ і регіональної політики 12 грудня 2011 року громадські активісти відстояли ще дві принципові позиції в законопроекті №8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ»: наполягли на заміні терміну «балансоутримання» терміном «управління будинком», а також позбавленні права забудовника призначати управителя (керуючу компанію) для будинку. На жаль, земельне питання залишається відкритим. Та найголовніше - громадськість отримала союзника в особі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

докладніше

Юридична консультація

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше