Головна » Новини та публікації » Експерт: якщо зима буде погожою, проблем із опаленням не буде

Експерт: якщо зима буде погожою, проблем із опаленням не буде

Якщо взимку температура не буде рекордно низькою, опалювальний сезон в Україні пройде без особливих проблем, навіть з наявним запасом газу. Про це заявив виконавчий директор компанії East Europe Gas Analysis Михайло Корчемкін в ефірі телеканалу БТБ.

«Я думаю, якщо зима буде нормальною, не рекордно холодною, то Україна пройде цю зиму без проблем. Особливо на тлі промислового споживання. Опалювальне навантаження приблизно постійне з року в рік і залежить від температури повітря. А промислове споживання зараз - помітно нижче, порівняно з попередніми роками», - зазначив М. Корчемкін.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Відкрито Ресурсний центр для ОСББ у місті Алчевськ

17.02.2012
Відкрито Ресурсний центр для ОСББ у місті Алчевськ У місті Алчевськ відкрито перший Ресурсний центр для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків при управлінні ЖКГ Алчевського міськвиконкому. Відкриття відбулося за участі керівника житлово-комунальних програм ГМ ОПОРА Тетяни Бойко, міського голови м. Алчевськ Володимира Чуба, консультантів ВБО «Інститут місцевого розвитку» Вікторії Погорєлової та Дмитра Левицького, програмного менеджера проекту «Реформа міського теплозабезпечення» USAID Дмитра Ємельяненка, а також представників Ресурсних центрів м. Луганськ, м. Рубіжне, м. Ровеньки, м. Брянка та м. Свердловськ.

докладніше

Словаччина недоотримує газ від "Газпрома"

27.09.2014
Словаччина недоотримує газ від Словаччина усе іще недоотримує російський газ - про це заявив офіційний представник компанії Slovensky plynarensky priemysel Петер Беднар, повідомляє РИА Новости.

докладніше

На порозі вибору: нація відповідальних власників або найманці житлового рабства

07.10.2011
На порозі вибору: нація відповідальних власників або найманці житлового рабства Початок цього літа видався особливо спекотним не лише через погоду. Ймовірно, що до середини липня Україна обере модель відносин у житловій сфері: це буде або ідея "житлового рабства", яка пропонується Житловим кодексом, або ринковий механізм.

докладніше

Моніторинг обіцянок політичних партій щодо житлової реформи

26.06.2012
Моніторинг обіцянок політичних партій щодо житлової реформи Моніторинг проводився з 1 січня 2010 року по 1 червня 2012 року в рамках проекту «Житлова реформа очима громадськості», що здійснюється Громадянською мережею ОПОРА за підтримки програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження».

докладніше

Юридична консультація

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше