Головна » Новини та публікації » Ціна газу в 2015 має бути нижчою, ніж $400 - Мінекономрозвитку

Ціна газу в 2015 має бути нижчою, ніж $400 - Мінекономрозвитку

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України очікує, що ціна газу, імпортованого в Україну з різних джерел в 2015 році, буде нижчою за 400 доларів за тисячу кубометрів. Про це в ході брифінгу в Кабінеті міністрів заявив перший заступник міністра економрозвитку Анатолій Максюта.

«Сьогодні йдуть консультації щодо цін і поставок. У нас є деякі цінові орієнтири. Ми орієнтуємося на ціну нижче 400 доларів за тисячу кубометрів. Конкретні показники я не хотів би називати. Але в процесі консультації ми ставимо дві умови – самі поставки і цінові умови поставок. У зв'язку з цим наш прогноз може бути як у кращий, так і в гірший бік», - прокоментував А. Максюта.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Запаси газу в українських сховищах - майже 16 млрд кубометрів

09.09.2014
Запаси газу в українських сховищах - майже 16 млрд кубометрів Із 31 серпня по 6 вересня запаси газу в українських підземних сховищах збільшилися на 1,6% і становлять 15,954 млрд. кубометрів. Про це свідчать дані оператора газотранспортної системи України компанії «Укртрансгаз».

докладніше

Рівне: ОСББ чекають від елекропостачальника відшкодування за утримання мереж

29.03.2013
Рівне: ОСББ чекають від елекропостачальника відшкодування за утримання мереж 28 березня у Рівному відбувся круглий стіл на тему співпраці між Об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків міста та монополістом у галузі електропостачання ПАТ «AES Рівнеобленерго».

докладніше

ОПОРА закликає Мінрегіон якнайшвидше затвердити нову редакцію Типового статуту ОСББ

01.06.2012
ОПОРА закликає Мінрегіон якнайшвидше затвердити нову редакцію Типового статуту ОСББ Громадянська мережа ОПОРА закликає Мінрегіон якнайшвидше затвердити запропоновану Міністерством нову редакцію Типового статуту ОСББ.

докладніше

Організація надання споживачам житлово-комунальних послуг

06.06.2012
Організація надання споживачам житлово-комунальних послуг Відповідно до положень частини першої статті 29 закону «Про житлово-комунальні послуги»37 — «Особливості укладення договорів у багатоквартирних будинках», договір на надання житлово-комунальних послуг у багатоквартирному будинку укладають між власником квартири, орендарем чи квартиронаймачем (тобто споживачем) і балансоутримувачем або його уповноваженою особою (управитель має бути або балансоутримувачем об'єкту відповідно до статті 13 зазначеного закону, або уповноваженою особою балансоутримувача відповідно до договору, укладеного між ними згідно з визначенням управителя, яке наводить стаття 1 того-таки закону).

докладніше

Юридична консультація

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше