Головна » Новини та публікації » Анонс: Прес-конференція «Хто і куди веде житлово-комунальну політику України»

Анонс: Прес-конференція «Хто і куди веде житлово-комунальну політику України»

Громадянська мережа ОПОРА запрошує на прес-конференцію «Куди і хто веде житлово-комунальну політику України». Захід відбудеться 3 квітня об 11.30 годині в приміщенні Інформаційної агенції УНІАН, вул. Хрещатик, 4.

Представники ОПОРИ розкажуть про те, що обіцяли політичні партії, та що вони виконують у сфері житлово-комунальної політики. Організація оприлюднить інформацію про діяльність, активність депутатів, уряду, проаналізує якість проектів законів, постанов, та чим вони загрожують українським громадянам.

Учасники заходу:

Тетяна Бойко, координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА;

Руслана Величко, регіональний координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА.

Дата проведення: 3 квітня 2013 р.

Місце проведення: Інформаційне агентство УНІАН, м. Київ, вул. Хрещатик, 4.

Початок: 11.30 год.

Контактна особа:
Руслана Величко
063 187 41 06
Публікації та новини схожі

У Херсоні будуть консультувати як правильно управляти ОСББ

19.09.2011
У Херсоні будуть консультувати як правильно управляти ОСББ З 18 по 19 січня фахівці Громадянської мережі ОПОРА та Інституту місцевого розвитку навчали 20 тренерів, які будуть безкоштовно консультувати херсонців про створення та управління ОСББ. Консультанти працюватимуть у Ресурсному центрі для ОСББ, що найближчим часом буде відкрито за сприяння проекту USAID «Реформа міського теплозабезпечення».

докладніше

Мінрегіон: Отримай пільговий кредит за проект розвитку ЖКГ

19.12.2012
Мінрегіон: Отримай пільговий кредит за проект розвитку ЖКГ Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву почав прийом заявок на отримання пільгових бюджетних кредитів. Кошти спрямовуватимуться в першу чергуна економію та імпортозаміщення енергоресурсів. До регіональних відділень Фонду слід надавати техніко-економічне обґрунтування або розрахунок проекту, а також документи, які підтверджують надійний фінансовий стан позичальника.

докладніше

Киянам можна не боятися відключень електроенергії - Київенерго

03.09.2014
Киянам можна не боятися відключень електроенергії - Київенерго Прес-служба КИЇВЕНЕРГО інформувала мешканців Києва про те, що не планує відключати їх від електропостачання.

докладніше

Завдання мерів – розвивати громадянське суспільство

22.11.2011
Завдання мерів – розвивати громадянське суспільство 21 жовтня 2011 року у Львові пройшов Форум мерів під, незвичним для українських реалій, гаслом «Влада йде назустріч людям». Даний захід проводився з метою ознайомлення з кращими практиками побудови взаємодії місцевої влади із громадою, обговорення нових моделей співпраці, а також для того, щоб по-новому оцінити значення спільної роботи органів місцевого самоврядування з громадськими об’єднаннями задля ефективного розвитку міст.

докладніше

Юридична консультація

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше