Головна » Новини та публікації » Анатолій Близнюк: ми відкриті до діалогу

Анатолій Близнюк: ми відкриті до діалогу

Протягом усього 2011 року до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства не надійшло жодного запиту на інформацію відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», повідомив очільник Мінрегіону Анатолій Близнюк, коментуючи підсумки минулого року.

На його переконання, відсутність цих запитів свідчить тільки про те, що Міністерство повністю відкрите для суспільства, забезпечує належне висвітлення своєї діяльності.

«Відповідним чином наповнюється веб-сайт, співпраця з журналістами організована так, що у них немає потреби посилатися на закон про доступ до публічної інформації. Можна працювати з прес-службою напряму і на всі питання отримати своєчасні відповіді», – підкреслив А.Близнюк.

За його словами, тільки за останні півроку відбулося 9 тематичних брифінгів та прес-конференцій, підготовлено 151 публікацію про події в галузі, проведено 19 інтерв’ю та надано 102 коментарі, відпрацьовано 121 журналістський запит.

«Жодного разу керівництво та експерти Мінрегіону не ухилилися від спілкування з пресою. І все це – з єдиною метою: зробити своїми однодумцями громадян нашої країни. Бо тільки разом із громадянами можна провести реформування систем життєзабезпечення», – наголосив очільник Мінрегіону.

Прес-служба Мінрегіону

Публікації та новини схожі

Законопроект №8474: питання землі узгоджено

21.12.2011
Законопроект №8474: питання землі узгоджено Після тривалих перемовин громадськість та влада досягнули компромісу – ділянка землі, на якій стоїть будинок (пляма забудови), повинна бути у власності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків без будь-яких додаткових дій, а прибудинкова територія знаходитися у постійному користуванні ОСББ.

докладніше

Помешкання на Сихові. Будинок зі Східної Німеччини.

15.11.2013
Помешкання на Сихові. Будинок зі Східної Німеччини. Мешканці сусідніх будинків так були вражені цим будинком, що в перші роки після завершення будівництва приходили сюди на екскурсію. Тут інші комунікації, скляні прозорі вхідні двері, шпалери в під’їзді та енергозберігаючі склопакети, які й досі функціонують! Сьогодні мова піде про будинок на Сихові, який спроектували й збудували архітектори та інженери зі Східної Німеччини наприкінці 80-х.

докладніше

На Донеччині залишаються знеструмленими 138 населених пунктів

27.08.2014
На Донеччині залишаються знеструмленими 138 населених пунктів Через бойові дії більше 100 населених пунктів, а також важливі підприємства Донеччини залишаються без електропостачання. Разом із тим, протягом минулого дня енергетикам вдалося відновити електропостачання Дебальцеве, селища Сєдове, Авдотьїно, мікрорайон Боссе і Лидівки у Донецьку.

докладніше

Создание ОСМД: проведение учредительного собрания

18.07.2012
Создание ОСМД: проведение учредительного собрания Для того, чтобы собрание было правомочным, а его решения имели законную силу, необходимо соблюсти ряд процедурных норм.

докладніше

Юридична консультація

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше