Головна » Новини та публікації » Америка готова забезпечувати вугіллям українські ТЕС

Америка готова забезпечувати вугіллям українські ТЕС

Ряд американських компаній готові постачати енергетичне вугілля до України для забезпечення потреб ТЕС, доставка палива на які утруднена через зруйновану терористами інфраструктури Донбасу.

Про це повідомляє Міністерства енергетики і вугільної промисловості з посиланням на заступника секретаря США з питань торгівлі Метью Мюррейя. «Метью Мюррей відзначив, що на сьогодні є пропозиції від американських компаній з постачання до України вугілля необхідних марок», - запевнив американський чиновник міністра енергетики і вугільної промисловості Юрія Продана на зустрічі в Києві 28 серпня.

Як повідомлялося раніше, Україна вперше за тривалий період почне імпортувати енергетичне вугілля для забезпечення потреб теплових електростанцій з Австралії, США і Нової Зеландії.

Джерело zhytlo.in.ua

Публікації та новини схожі

Верховна Рада підтримала законопроект Кабміну про ОСББ

04.09.2014
Верховна Рада підтримала законопроект Кабміну про ОСББ Верховна Рада України підтримала законопроект №2469а «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку».

докладніше

Муніципальні енергетичні плани: Результати співпраці 21 міста України та Проекту USAID

28.12.2011
Муніципальні енергетичні плани: Результати співпраці 21 міста України та Проекту USAID 75% енергетичних ресурсів споживається у містах, проте більшість міст не мало спеціалізованих підрозділів, професійних кадрів,та планів для управління енергетичними процесами на своїх територіях.

докладніше

Про впровадження системи електронного урядування

25.04.2013
Про впровадження системи електронного урядування 22 квітня об 11:30 в прес-центрі УНІАН відбулася прес-конференція «Чи стануть українські міста електронними?», під час якої було презентовано результати моніторингу ефективності впровадження системи електронного урядування в містах України, окреслено основні тенденції в становленні та розвитку електронного урядування на місцевому рівні.

докладніше

Бомба сповільненої дії для ОСББ від виконкому Чернівецької міської ради

02.12.2011
Бомба сповільненої дії для ОСББ від виконкому Чернівецької міської ради 207 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) міста Чернівці отримали непритаманний їм статус виконавців житлово-комунальних послуг (“виконавців послуг з управління будинком, спорудою або групою будинків та з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій”) через незаконне рішення виконкому Чернівецької міської ради №517/14 від 23.08.2011 “Про визначення виконавців житлово-комунальних послуг в житловому фонді м. Чернівців та визнання такими, що втратили чинність, рішення виконавчого комітету з цих питань”.

докладніше

Юридична консультація

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше