Головна » ОПОРА підготувала тренерів Ресурсного центру для ОСББ м. Львова

ОПОРА підготувала тренерів Ресурсного центру для ОСББ м. Львова

28- 29 вересня відбувся тренінг для тренерів Ресурсного центру для ОСББ м. Львова, який буде відкритий 4 жовтня за сприяння проекту „Реформа міського теплозабезпечення”.
Фахівці ГМ ОПОРА та ВБО „Інститут місцевого розвитку” протягом двох днів готували тренерів – службовців міської ради та активістів місцевих НГО (всього – 20 осіб), які будуть надавати безкоштовні консультаційні та тренінгові послуги львів’янам щодо створення ОСББ, діяльності ОСББ та здійснення термомодернізації будинків.
Тренери ОПОРИ Ольга Стрелюк та Ірина Швець навчали учасників вимогам до тренера, методикам роботи тренера, специфіки навчання для дорослих, Тетяна Бойко – мистецтва публічного виступу. Консультанти Інституту місцевого розвитку Дмитро Левицький та Вікторія Погорєлова розповіли про практичні аспекти створення та діяльності ОСББ.
Спеціальна гостя з Вірменії – експерт з енергозбереження в країнах центрально-східної Європи Асхіне Пасоян поділилася міжнародним досвідом функціонування Центрів розвитку ОСББ.
Захід відбувся в рамках проекту USAID «Реформа міського теплозабезпечення».

ЗАВАНТАЖИТИ

ЗАВАНТАЖИТИ

ЗАВАНТАЖИТИ

Публікації та новини схожі

Уряд створив Національну раду з питань діяльності ОСББ

15.03.2012
Уряд створив Національну раду з питань діяльності ОСББ 14 березня Уряд створив Національну раду з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, як тимчасовий консультативно-дорадчий орган Кабінету Міністрів України.

докладніше

У Луганську відновлюється електропостачання

22.09.2014
У Луганську відновлюється електропостачання За інформацією міської ради Луганська, сьогодні енергетики працюють над підключенням південного напрямку міста. Наразі світло з'явилося в будинках в кв. Ленінського комсомолу, Героїв Сталінграда, Зарічний, Мирний, Ольховський.

докладніше

Через війну Україна недоотримує до 340 тис. куб. м. власного газу

08.09.2014
Через війну Україна недоотримує до 340 тис. куб. м. власного газу Втрати ПАТ «Укргазвидобування» в зоні військового конфлікту на Сході України збільшилися на 100 тис. куб. м природного газу щодоби. Про це повідомляє прес-служба компанії.

докладніше

Мінрегіон: Конкурс на кращу публікацію про ОСББ

16.08.2012
Мінрегіон: Конкурс на кращу публікацію про ОСББ Мінрегіон України та Проект ПРООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку» розпочинають конкурс на кращий журналістський матеріал про успіх об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ). Публікації мають розкривати тему успішної діяльності ОСББ, зокрема, як об’єднання власними силами або за підтримки влади покращує умови життя будинку та якість комунальних послуг.

докладніше

Юридична консультація

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше