Головна » Як запровати заходи з енергозбереження в багатоквартиних будинках?

Як запровати заходи з енергозбереження в багатоквартиних будинках?

Для чого потрібні енергоефективні заходи? Як досягти економії енергоресурсів та зниження плати за них?

Як прийняти рішення щодо термомодернізації будинку? Які і де необхідно отримати дозволи?

Все  енергозбереження у багатоквартирних будинках читайте на сайті проекту “Реформа міського теплозабезпечення”

Публікації та новини схожі

Єврокомісія: російські пропозиції по газовій знижці неприйнятні для України

10.09.2014
Єврокомісія: російські пропозиції по газовій знижці неприйнятні для України Російські пропозиції по газовій знижці неприйнятні для України. Про це на умовах анонімності повідомив чиновник Єврокомісії.

докладніше

Системи життєзабезпечення під постійним контролем

01.02.2012
Системи життєзабезпечення під постійним контролем В усіх областях створені регіональні штаби із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення, повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк на тематичному брифінгу, що відбувся в Кабінеті Міністрів України у середу, 1 лютого.

докладніше

Як побудувати країну відповідальних власників? Частина 1

21.02.2012
Як побудувати країну відповідальних власників? Частина 1 Переважна більшість багатоквартирних будинків, побудованих до незалежності України, належали державі. Меншість будинків були власністю житлово-будівельних кооперативів та інших об’єднань. З 1991 року у громадян з’явилася можливість отримати у власність квартири, в яких вони проживали.

докладніше

Новий закон — нові перспективи ОСББ

10.04.2012
Новий закон — нові перспективи ОСББ З осені 2010 року громада ОСББ з різних куточків України вимагала від влади вирішити проблеми, які «сніговим клубком» накопичувалися у тих, хто взяв відповідальність за утримання власного житла. На виконання доручення Президента Уряд підготував законопроект № 8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ».

докладніше

Юридична консультація

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше