Головна » Як працює ОСББ?

Як працює ОСББ?

Подивитися, як змінилося життя мешканців багатоповерхівок у різних містах України після створення ОСББ Ви можете у  розділі “Історії Успіху”.

Також пропонуємо Вам переглянути відеоролик про ОСББ, яке знаходиться на Позняках у м. Києві.

Публікації та новини схожі

Статистика: Споживання газу в липні 2014 року скоротилося майже на третину

15.09.2014
Статистика: Споживання газу в липні 2014 року скоротилося майже на третину Україна в період із січня по липень 2014 року скоротила споживання газу порівняно з аналогічним періодом 2013 року на 14,6% - до 26,022 млрд кубометрів.

докладніше

Минрегион: Правительство максимально способствует деятельности ОСМД

28.01.2013
Минрегион: Правительство максимально способствует деятельности ОСМД Создание и поддержка организаций совладельцев многоквартирного жилья является одним из главных приоритетов правительства на пути реформирования жилищно-коммунального хозяйства.

докладніше

Анатолій Близнюк: Хочу подякувати кожному комунальнику за самовіддану роботу

01.02.2012
Анатолій Близнюк: Хочу подякувати кожному комунальнику за самовіддану роботу Працівники комунального господарства роблять усе від них залежне, щоб в умовах екстримально низьких температур життєдіяльність населених пунктів продовжувалася без ускладнень, сказав Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк на брифінгу присвяченому забезпеченню безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення, що відбувся в Кабінеті Міністрів України у середу, 1 лютого.

докладніше

Разработка муниципального энергетического плана

05.03.2012
Разработка муниципального энергетического плана Направления сотрудничества города и проекта «Реформа городского теплоснабжения в Украине».

докладніше

Юридична консультація

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше