Головна » Як отримати юридичну консультацію при створенні ОСББ?

Як отримати юридичну консультацію при створенні ОСББ?

Отримати індивідуальну юридичну консультацію щодо створення ОСББ Ви можете, звернувшись із запитанням до нашого юриста  у розділі “Юридична консультація”

Щоб отримати консультацію щодо створення ОСББ у Вашому місті, звертайтеся до Місцевих центрів сприяння розвитку ОСББ

Більше про законодавчі аспекти створення та функціонування ОСББ читайте у розділі “Закони і документи”

Публікації та новини схожі

Податок на землю з ОСББ — чи має ОСББ сплачувати податок на землю?

01.06.2012
Податок на землю з ОСББ — чи має ОСББ сплачувати податок на землю? Податкова та відділ земельних ресурсів відповідають на це питання ствердно, але тільки до тих пір доки ви не дасте зрозуміти, що трохи та розбираєтеся в питанні, про яке йдеться.

докладніше

Статистика: Споживання газу в липні 2014 року скоротилося майже на третину

15.09.2014
Статистика: Споживання газу в липні 2014 року скоротилося майже на третину Україна в період із січня по липень 2014 року скоротила споживання газу порівняно з аналогічним періодом 2013 року на 14,6% - до 26,022 млрд кубометрів.

докладніше

Громадська думка про ОСББ: інформованість, ставлення, побоювання (відео)

28.05.2012
Громадська думка про ОСББ: інформованість, ставлення, побоювання (відео) У відео розглянуті переваги створення ОСББ та приведені статистичні дані відношення населення до даної ініціативи.

докладніше

Організація надання споживачам житлово-комунальних послуг

06.06.2012
Організація надання споживачам житлово-комунальних послуг Відповідно до положень частини першої статті 29 закону «Про житлово-комунальні послуги»37 — «Особливості укладення договорів у багатоквартирних будинках», договір на надання житлово-комунальних послуг у багатоквартирному будинку укладають між власником квартири, орендарем чи квартиронаймачем (тобто споживачем) і балансоутримувачем або його уповноваженою особою (управитель має бути або балансоутримувачем об'єкту відповідно до статті 13 зазначеного закону, або уповноваженою особою балансоутримувача відповідно до договору, укладеного між ними згідно з визначенням управителя, яке наводить стаття 1 того-таки закону).

докладніше

Юридична консультація

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше