Головна » Яка судова практика, пов’язана з ОСББ?

Яка судова практика, пов’язана з ОСББ?

1.

Верховний Суд України

2

Верховний Суд України

3

ВИЩИЙ1

4

Відповідно до п

5

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

6

Податок на землю у ОСББ

7

Постанова колегії суддів Судової палати у адміністративних справах

8

Постанова Харківського окружного адміністративного суду від

9

рішення

10

рішення

Читайте більше про судову практику на сайті проекту “Реформа міського теплозабезпечення”

Публікації та новини схожі

Мировой опыт в ЖКХ Кривого Рога

15.02.2014
Мировой опыт в ЖКХ Кривого Рога Как сообщает "Первый Криворожский": Минрегион в рамках сотрудничества с Северной экологической финансовой корпорацией (NEFCO) и Шведским агентством по международному развитию (SIDA) готовит использование программы «DemoUkrainаDH» с целью выполнения показательных проектов, которые в 10 украинских городах будут направлены на повышение энергоэффективности в секторе централизованного теплоснабжения.

докладніше

Про впровадження системи електронного урядування

25.04.2013
Про впровадження системи електронного урядування 22 квітня об 11:30 в прес-центрі УНІАН відбулася прес-конференція «Чи стануть українські міста електронними?», під час якої було презентовано результати моніторингу ефективності впровадження системи електронного урядування в містах України, окреслено основні тенденції в становленні та розвитку електронного урядування на місцевому рівні.

докладніше

Соломенский район Киева остался без питьевой воды

28.08.2012
Соломенский район Киева остался без питьевой воды В Киеве в Соломенском районе из-за прорыва водопроводной сети на ул. Академика Белецкого отсутствует водоснабжение в нескольких жилых домах. Об этом заявил сотрудник аварийной службы «Киевводоканала».

докладніше

Дніпропетровськ: ОСББ та ЖБК підписали резолюцію з вимогою законодавчих змін

25.03.2013
Дніпропетровськ: ОСББ та ЖБК підписали резолюцію з вимогою законодавчих змін 19 березня в місті Дніпропетровську відбувся Дніпропетровський регіональний форум ОСББ та ЖБК під назвою «ОСББ та ЖБК – основа реформування житлово-комунального господарства.

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше