Головна » Сучасні енергозберігаючі технології для багатоквартирних будинків

Сучасні енергозберігаючі технології для багатоквартирних будинків

25 вересня 2009 року у м. Львові за підтримки Львівської міської ради відбувся інформаційно-консультаційний семінар «Сучасні енергозберігаючі технології для багатоквартирних будинків».

Учасники обговорили наступні питання:

  • сучасні технології опалення, гарячого водопостачання та освітлення;
  • оптимізація систем опалення будівель;
  • геотермальні системи;
  • геліосистеми та твердопаливні палетні котли;
  • автономне освітлення;
  • технології утеплення стін;
  • фінанси та консалтинг в галузі енергозбереження та ін.

Програму відкрив міський голова м. Львова Андрій Садовий, а завершив експерт ГМ ОПОРА з питань енергозбереження, член експертної групи з питань підвищення енергоефективності житлових та адміністративних будівель МінЖКГ Олександр Горлушко презентацією стратегії підвищення енергоефективності багатоквартирних будинків. У рамках семінару відбувся огляд ринку та презентація енергозберігаючих продуктів для більш як тридцяти голів правління ОСББ міста Львова від місцевих постачальників товарів та послуг.

Після семінару відбулася тристороння зустріч між Головою Львівської міської ради Садовим Андріем Івановичем, головою асоціації ОСББ «Сихівчани» Коцюком Василем та представником ГМ ОПОРА. В результаті була розроблена ідея спільного проекту щодо запровадження «пілотних» енергозберігаючих технологій в ОСББ та створення Фонду енергоощадних технологій для ОСББ.

Публікації та новини схожі

Чи зможуть співвласники реалізувати право на земельну ділянку багатоквартирного будинку?

25.04.2013
Чи зможуть співвласники реалізувати право на земельну ділянку багатоквартирного будинку? У середу, 24 квітня 2013 року о 10.00 год. в Інформаційному агентстві «Укрінформ Громадянська мережа ОПОРА провела круглий стіл «Коли співвласники зможуть реалізувати право на земельну ділянку багатоквартирного будинку?».

докладніше

В Верховной Раде приведут в порядок «придомовую территорию»

29.08.2012
В Верховной Раде приведут в порядок «придомовую территорию» На рассмотрение Верховной Радой подан проект Закона Украины № 9730 от 17.01.2012 «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно определения придомовой территории» («Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення прибудинкової території»).

докладніше

Україна вимушена імпортувати вугілля для ТЕС

22.08.2014
Україна вимушена імпортувати вугілля для ТЕС Оскільки забезпечити ТЕС енергетичним вугіллям українського видобутку наразі неможливо по причині бойових дій на сході України де розташована більша частина діючих шахт, уряд прийняв рішення імпортувати паливо.

докладніше

Анатолій Близнюк: За отримані послуги слід платити

27.01.2012
Анатолій Близнюк: За отримані послуги слід платити Стан платіжних рахунків за газ вкрай незадовільний. Підприємства комунальної теплоенергетики за січень поточного року заплатили за спожитий газ лише 24%. Не в останню чергу до цього призвела деяка затримка населення зі своєчасною оплатою отриманих житлово-комунальних послуг.

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше