Головна » Закон України Про звернення громадян

Закон України Про звернення громадян

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Мінрегіон: Спеціальні навчальні програми щодо управління багатоквартирним будинком

30.10.2012
Мінрегіон: Спеціальні навчальні програми щодо управління багатоквартирним будинком Мінрегіон України повідомляє: за сприяння Муніципальної програми врядування і сталої Програми розвитку ООН (ПРООН/МПВСР) розроблено навчальну програму підвищення кваліфікації голів та/або членів правлінь об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, а також навчальної програми для підготовки керуючих (управителів) багатоквартирними будинками.

докладніше

Создание ОСМД: проведение учредительного собрания

18.07.2012
Создание ОСМД: проведение учредительного собрания Для того, чтобы собрание было правомочным, а его решения имели законную силу, необходимо соблюсти ряд процедурных норм.

докладніше

Ресурсний центр для ОСББ: Євпаторія

07.02.2012
Ресурсний центр для ОСББ: Євпаторія З 1994 року в місті Євпаторія почали створюватися об’єднання, які бажали приймати активну участь у функціонуванні та ремонті свого житлового комплексу, а саме: об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.

докладніше

Київенерго: тепло і світло для киян?

16.05.2012
Київенерго: тепло і світло для киян? "Київенерго" — компанія, яка забезпечує столицю України електричною та тепловою енергією, поєднуючи процеси виробництва, транспортування та збуту енергоресурсів. За специфікою та масштабами діяльності "Київенерго" не має аналогів у Східній Європі.

докладніше

Юридична консультація

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

мы хотели бы создать ОСББ

 Мы хотели бы создать ОСББ, но при этом возникают вопросы: Зачем на первом собрании выбирать бухгалтера? должен ли он быть из жильцов дома? Это ведь должность не избираемая, а назначаемая (наёмная) не так ли? Можно ли обойтись без этого, а после нанять бухгалтера?

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше