Головна » Закон України Про реструктуризацію заборгованості за надані послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і комунальні послуги, що утворилася станом на 1 грудня 2006 року

Закон України Про реструктуризацію заборгованості за надані послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і комунальні послуги, що утворилася станом на 1 грудня 2006 року

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Чому Україні потрібні енергосервісні компанії

26.08.2014
Чому Україні потрібні енергосервісні компанії Сьогодні багато говорять про енергосервісні компанії. Деякі наполягають, що тільки їхнє впровадження є тим «світлом в кінці тунелю», яке дозволить суттєво зекономити на енерговитратах для дому та роботи людини.

докладніше

Разработка муниципального энергетического плана

05.03.2012
Разработка муниципального энергетического плана Направления сотрудничества города и проекта «Реформа городского теплоснабжения в Украине».

докладніше

Мінрегіон: Конференція «Ефективний власник житла – форми управління багатоквартирним будинком»

30.10.2012
Мінрегіон: Конференція «Ефективний власник житла – форми управління багатоквартирним будинком» 07.11.2012 в рамках VIІІ Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства – 2012» відбудеться конференція «Ефективний власник житла - форми управління багатоквартирним будинком».

докладніше

"Газпром" планомірно знижує поставки газу до Словаччини

11.09.2014
"Газпром" цього тижня скоротив постачання палива до також і до Словаччини, яка вже 10 вересня другий день поспіль недотримувала близько 10% палива. Як повідомлялося раніше, скорочено поставки газу також до Польщі.

докладніше

Юридична консультація

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше